piektdiena, 2010. gada 31. decembris

2011

Ko lai saka.
Man ap 23:45 aizgaja, ka LV jau ir jaunais gads, un ka es laikam dzivoju pagatne! :D

Pateicoties manam muljkjigajam idejam, kuram darbojas pakalj ari visa gjimene, jo bez sampaniesha un saluta te citu tradiciju nav, man bija jauks jaungads... Precitzak Silvestra svinibas. :)
Kaut ka pa pedejam 20 minutem paspeju izteret visu savu kreditu. Nezinu, no kurienes mana prata uzradas ta doma piezvanit Madai... tika juki atgriezties vecajos labajos 2010 gada ziemas laikos, kad gaju staigaties ar suni un runaju ar Madu pa telefonu. Nebiju vinju tik sen dzirdejusi, ka biju jau aizmirsusi, ka vinjas balss skan! :) Ta nu kur gadijies kur ne- viss kredits pazudis. :D
Bet es priecajos... Neviena lieluma nauda nav ta verta, lai atturetu mani no pljapashanas ar draugiem. :)
Gads aizsakas ar 10gades lielakajiem Hitiem. :):) Tadam dziesmam kuras jau sen biju aizmirsusi, un kuras man atgadina tadus notikumus, par kuriem jau sen esmu aizmirsusi....

Katra zinja man patiesham ir nojausma, ka shis gads bus izdevies. :) Pateisham bus! :):)

Mans 2010

Visas vacijas slavenibas taisa raidijumus ar nosaukumu "mans gads 2010". Tad nu es ari uztaisishu kaut ko tadu. :)

Bet sakuma, pastastishu par mazajam ziemas atskjiribam. Pirmam kartam, sniega ir mazak, otram kartam sniegs snieg ka pulveris visu laiku. ;( Un nemaz ne tik daudz. te leja sniegs ir ka mazi krietstalinji, visas lapas un koku zari, ja ta tuvak papeta, ir skaisti noklati ar maziem ledus kristalinjiem, kuri nemaz nekust, kad tiem uzpush silto elpu. :)

Bet shis gads ir bijis ljoti jauks, stresa un satraukumu pilns. :) Bet gads, kuru es gribu atcereties. Esmu sasniegusi tik daudz. Bija gan ljoti daudzi mirkjli, kuros es patiesi gribeju nebut es... (Dazas sms sarakstes, kuras es nezinamu iemeslu delj vel esmu saglabajusi)
Es nezinu, ko esmu tadu sadarijus, lai to nopelnitu, bet paldies! :*

Gads sakas ar Madaru un Irbi... un Maksi... :D:D Zinu, es biju kaitinosha taja nakti, man bija depresija, bet man liels prieks, ka mes bijam kopa shaja ipashaja nakti. :):) Ari tad, ja es jums sameloju. :*:*:*

Elin: Es nekad nespeshu tev pietiekami pateikties kaut vai par to, ka tu esi! Patiesi. Tu eis viens no tiem retajiem cilvekiem, kursh mani notur uz kajam, kad es gribu krist. Ari tajos brizos, kad tu nezini, ko teikt, lai mani uzmundrinatu. Man pietiek ar to, ka tu tiesham velies palidzet! Man tevsi neizsakami pietrukst, un man ir ljoti bail tevi pazaudet!Es patiesham nezinu, ko lai dara, vai saka, bet pagajushais gads, viss, ko mes kopa esam darijushas(kas vienkarshi ir parak daudz, lai te visu uzskaititu) man nozme ljoti daudz... Nespeju sagaidit, kad vareshu tevi atkal samiljot!!! :):)

Madar: Paldies, ka pacieti manus izgajienus un centies but man blakus. :) Paldies par tiem MILZIGAJIEM stridiem, lai gan mes stridejamies tikai caur telefona ekraniem. :) Saliekot mus abas kopa mes esam perfekts cilvecinjs, bet mes visi zinam, ka nevaram mus vnk salikt viena. Tadelj laikam esam ta viena otrai piekerushas. :) Jo gribam kaut ko macities. :) Paldies tev daudzkartigi- par visiem cilve4kiem, ar kuriem esmu iepazinusies tevis delj, par vienu no vistrakakajiem pasakumiem LZO uz kuru mes bijam kopa, par TARHUNU un iespeju tevi kaitinat (ka jau muljkjigs cilvecinjs megjinu tada veida pieradit savu piekershanos- es kaitinu tikai tos, kurus milu. :) ) Paldies par ballitem un dziesmam, paldies par P speed (shi grupa bus vienmer musu atminja. Tieshi tagad(kad to rakstu) pirms gada mes sutijam sms, un uz liela ekrana paradijas uzraksts- P speed rock) Kaut ka nespeju noticet, ka tu man piedevi manus melus, lai gan es tev piedodu katru reizi, lai ari cik garu un asu nazi tu neiedur mana mugura. :) (un tagad uzliec "A thousend miles" un padoma par mani. :) ) (Tava sirsninja vienmer uzsmaida man, katru ritu, katru riezi, kad panjemu telefonu :) )

Irb: nespejku iedomaties vel kadu cilveku ar tik plashu sirdi ka taveja. Partiesi- vienmer, kad man bija skumji vareju versties pie tevis- tu vienmer prati uzmundrinat. Bet ne jua tikai, kad man bija skumji. Tu esi viens no retajiem cilvekiem, kurs mani saprot un var izturet manas trakas idejas, ne tikai izturet, bet gan ari darboties lidzi! Es nezinu, ko es bez tevis daritu. Ar ko kopa aukstas ziemas naktis ietu uz Juglu, ar ko kopa es varetu spelet badmintonu ziemas vidu?
Ko gan es varetu milet ka tevi? Es gribeju tikai teikt, ka man zel, ka shogad nevaru but ar tevi jaungada- itka jau "ka gadu iesaksi- ta pabeigsi" Bet es lepojos ar visu, ko tu esi izdarijusi. Un es gribu sedet pirmajas rindas visos tavos sasniegumos, kuri naks daudz- to es varu garantet!

Renat: Man nav vardu. :D Nespeju tev patekt paldies par visam tam reizem, kad tu mani iztureji. Kad tu tomer nepagriezi muguru un nepateici, ka mani nepazisti. Paldies tev par shausmigi jautrajiem pasacieniem. Par ziemas olimpiadi. Gribu tev pateikt, ka nespeeju iedomaties sevi tadu, ka tagad, bez tevis. Es tevii njemu par piemeru- diemzel iznakumi redzami tikai tagad. Ceru, ka sagaidisi mani atpakalj tik pat pozitiva un perfekta, ka vienmer! :*:*

Anna: pagajushais gads mums ir nesis ljoti daudz. Mes esam satuvinajushas. Atradushas kopigu valodu. Tu mani esi iedvesmojusi redzet visu savadak-labak. Tu esi vairakkart teikusi, ka tu nespetu to, ko speju es. Bet tomer- man butu daudz kas jamacas no tevis. Tu esi tads cilveks, kurs iedvesmo, kurs padara citus labakus, kurs liek tev pasham justies labakam un gribet darit labak. Tu esi patiesa draudzene, un es ticu, ka tieshi tadi cilveki, ka tu- manis sho pasauli un padaris to labaku mums viesiem. Es tikai velos- kaut vareshu stavet tev blakus un noverot, ka pasaule tava ietekme ir mainijusies. Es gribetu, lai tu redzi, ka esi jau izmainijusi manejo.
Nekad nespeshu tev pietiekami aprasktit savas izjutas, kad man pienaca tava vestule un tava pacinja. Es vai apraudajos no laimes ieraugot tik pierastas zioemassvetku koncas. :):)

Laura: Pedejas nometnes mes esam sadraudzejushas un man jau sak skjist, ka pat tanks nevar nostaties mums pa vidu. Nezinamie, sasistie stikli restorana, plikas pedas, svaigas bulcinjas un danci... Veinmer bijam kopa- vienmer smaidijam. :) Man tevis ljoti pietrukst un es varu tikai ceret, ka mes varesim to visu un vel daudz ko citu sadarit turpmakaja laika. :)
Huligani nak! :D:D :*:*

Gabi: Nebus gluzi ta, ka pirmo reizi galva veidoju shadu texstu. :) Zini- pasaule ir dazadi teevi. Bet es gribeju, lai tu zini- es uzskatu, ka ir ideali tieshi ta, ka ir. Ari tad, ja ir diezgan dsarezgjiti apkartejiem visu paskaidrot. Jo patiesiba jau- apkartejiem nav nekas jasaprot, tas nav svarigi. Viss kas ir noticis, viss, ko esmu pardzivojusi- tas ir mani tadu izaudzinajis, un tu nevari teikt, ka neesi mani audzinajis. Es esmu tada kada esmu pateicoties tev. (Protams ne tikai tev) Tu varbut neesi redzejis mani- mazo briesmoni, ka mani medza devet reizi pa reizei, bet tu esi mani gana labi iepazinis. Tu esi redzejis mani cauri dienam un notikumiem, caur kuriem mani var redzet tikai mana gjimene. Mana gjimene varbut nav parasta- bet katrs uztver savu gjimeni savadak. Ari ilzite pieder manai gjimenei. :) Normis ari- lai gan dazreiz es censhos to noliegt. Bet tava vieta vienmer ir bijusi rezerveta tev, ari tad, kad tevi vel nepazinu. :)

Mamm: Es nekad nebiju domajusi, ka pienaks tads bridis mana dzive, kad es gribezu raudat delj izdarita. Zinu, jau zinu- esmu tada- rauduu par sikumiem, bet es jutos slikti par vismazakajam lietam, kuras esmu tev nodarijusi. esmu tevi nepareizi sapratusi. Es tagad redzu to, ko tu izdzivo. Es tevi saprotu. Un netiipiski pusaudziem- es gribu but tada, ka tu! :):) Es nevaru sheit aprasktit visu, par ko man tev japatiecas- ta ir par daudz. Bet es tev pasakos par iespeju- but shiet un tagad- un izjust to, ko es tagad izjutu!

Kas tik nav izdzivots. Exsameni, izlaidums, atvadas.... Stress. Skumjas.... Bet visbaidzot- esmu augusi, nekad nebeigshu to darit, bet shis gads man ir nesis daudz izmainju... Esmu ljoti augusi, ari tad, ja jus to varesiet novertet tikai nakamgad... :*:* Es jus milu! :)

ceturtdiena, 2010. gada 23. decembris

:) Ka teikt- es iemilejos vinja 12 obertoni...

Teiksim ta... Es domaju, ka neviens ta pat sho to nelasa.. Precizak manu blogu. :)

Es jau ta pat vinju tik reti rakstu, ka neviens nemaz viars neskatas, vai kaut kas ir ierakstits... Nekas..
Man katra zinja ljoti pietrukst maju... Ziemassvetki ka neka...

Mums te shausmigi list.... Sniega nav... Itin nemaz! Man vel kada bridi jasanjemas un jaizved sunitis... bet liist.. ;(;( Sodien gan speciali sataisiju savus matus lokas, jo ka mes ar Kristini nosecinajam- man nepiestav iztaisnoti mati... Tagad gan gaidu vakaru.. Mazie ari sarupejushi visiem davanas.. Es palidzeju anjai iepakot mandarinus, mazs niecinjs, bet man skjita tik ljoti milji, ka vinja grib visiem ko davinat. :):)

Man ari ir davanas. :) No nakama menesha naudas janope4rk blokflauta.. citadi vel riskeju velreiz atsedet sestdienu... Aha! Runajot par 18.12 ;)

Cik netipiski sestdienas ritam, es piecelos 6:00 un devbos uz vannas istabu. Sazmiegtam acim zem kuram regojas zili maisinji no neguleshanas, panjemu zobubirsti. Zobu pasta koz, ta ir ka nelasa uzrakstus un noperk balinosho tikai tapec, ka bija atlaide. Nelaimiga aizvelkos lidz skapim un ielukojos ieksha... Kartejo reizi nosecinu, ka butu jaievies kartiba. Izvelku zilus dzinsus un kadu jacinju... Ara ir slapjs, kas gan mani neattur vel sevi apliet ar pienu, kad censhos cik klusi vien iespejams kaut ko appest. Svena galva iespraucas pa durvim, novaid un aizver tas. Es pasmaidu un paveros uz pulksteni. Atlikusi brokastu patrslu dalja tiek iestumta mute un plastmasas bljodinja iesviesta izlietne... Man jaskrien.... Soma pleca atri uzmaucu zabakus un pakjerotr jaku izlidoju no majas.... Paarskrienu ielai neatljauta vieta un nonaku pietura tieshu 3 sekundes pirms autobusa.
iesledzu muziku un ljaujos tumsai.. "Brauciens uz Koncentracijas nometni" shie vardi iesaucas man prata. Un patiesi. autobusa nav daudz cilveku, tikai skoleni, un ta pat visiem skaidrs uz kurieni vinji brauc... Tadi pashi nolemtie, ka es...
Mes visi viena rinda ar pilnigi precizi izmeritam pusmetra atstarpem velkam kajas uz skolas eku. Uz ta saucamo "akvariju" pie Mr. Zivs. Ieiejot pa skolas durvim ta liekas neiespejami tuksha.. Katram ir saus iemesls te atrasties. Protsams tik skalji izdibinats kas, kur un kada ir videja atzime, lai iedalitu cilvekus grupas. Shajas grupas tad ari sasezamies. Katrs pie sava galda, bet diezgan smaidigi. Es sezu grupa kopa ar pecstundu veteraniem/sliktajiem puishiem, savu atzimju delj. Mans klasesbiedrs kluse un nevienam nesaka, ka neesmu shejieniete. Ta teikt, lajuj man izbaudit sliktas meitenes slavu
- Soreiz daudz svaigas galjas.- nosmin mans klasesbiedrs kad skolotajs vinju pasveicina.
-Visiem sava pirma reize.- skolotajs piemiedz vinjam ar aci.


Matias ir viens no sestdienu veteraniem. Te pavisam tadi ir 9. Katru sestdienu, kad notiek pecstundas vinji ir te. Mr. Zivs vairs nejauta ka vinjus sauc, bet gan vinjiem uzreiz izdala lapas.. Es ka vienmer esmu neredzama, skolotajs izlasa manu vardu(un tikai vardu) un grozas ka vejraditajs mani meklejot. Man nakas piecelties kajas, kas manam aizmugure sedetajam liek noelsties.. Man opar prieku tiek izteilkts kompliments sakara ar kalnu.... Ja.. Neciteshu..
skolotajs ir beidzot izstastijis noteikumus un mes varam sakt darbu.. Kaut kadi muzikas sviesti, kurus ta pat nekasd neesmu sapratusi, un nekad nesapratishu... Atri kaut ko sazimeju un kjeros pie matematikas majasdarba. Man blakus sola sez puisis, kuru es redzu katru dienu, et nezinu, ka vinju sauc... :D:D smiekligi, lai gan vinjs ljoti labi zin, ka mani sauc... :D:D
Puse no visiem pec 2am stundam laimigi izbirst no akvarija(eksamenu telpa). Veterani protams ir norakstiti uz vel 2am stundam.. :D:D
Es dodos majas.. Laimiga, jo zinu, ka normala gadijuma es tikai tagad pamostos, bet tagad jau esmu tik daudz ko izdarijusi... :)
Ienakot pa majas durvim es saptrotu, ka visi vel gulj. Anja un svens gan jau ir nomoda un jau ara spelejas ar sniega paliekam... Izskatas varen skumji...
Aizeju uz istabu un izkrameju somu.

Citiem vardiem sakot visu parejo dienas daljunedaru neko, un neviens ta ari nepamanija, ka manis nav...

Viosapr gribeju jums novelet priecigus ziemassvetkus, es jus visus ljoti ljoti milu! :*:*

svētdiena, 2010. gada 12. decembris

Pladies dievam!

Mes pieaugam neatkarigi no ta, ko mes velamies un ko ne. Ljoti daudzi pusaudzi velas but pilniba pieaugushi jau 12/13, vienigais ko vinji var panakt- izskatities ka 4gadigas meitenites mammas augstpapezu kurpes.
Ari tad, ja velamies palikt berni, tu tik un ta kljusi pieaudzis. To tu nespej kontrolet. Tas gan nenozime, ka nevari sapnjot, nevari ceret, nevari ticet. Berns mit katra no mums. Ja mes patiesham gribam , varam redzet visu ar berna acim. Varam atskirt kas ir labs un kas ljauns, kas vajadzis un kas ne. Varam saredzet, ka patiesiba it visaa ir par ko priecaties, par ko smaidit. Ik viena situacija ir kas jauks, kas skaists, tikai japrot, un galvenais jagrib, saredzet.
Bet lieta, ko es nekad nemainitu pret neko- manu speju apzinaties cik daudz man pieder, un cik laimiga es esmu. Patiesiba mes visi esam laimigi, tikai mes neredzem cik daudz mums pieder, un alkatigi prasam vel. Man dievs ir devis davanu, speju to saprast un piebremzet savas velmes. Nezinu, ka lai taja ar jums dalas, un vai tas visapr ir pareizi., bet man jasaka vinjam liela paldies. Paldies par visu.
Varbut mans iespaids par Baznicu nav tas labakais (lai gan jums jaatzist, ka navei ir atveleta mazlietin liela loma) Bet baznica ir cilveka izgudrojums. Manuprat viena no "Dieva"(saja gadinjuma runajot par apzimejumu) daljam ir sirdsapzinja. Mana ticiba- ticiba sev. Es nenoliedzu, ka tur augsha kads ir, bet uzskatu, ka vertigak ir ticet un paljauties uz sevi. Jo pat kristiga ticiba maca: "Dievs ir katra no mums"

Gribeju pateikt vinjam paldies, par visu: par vecakiem, par apzinju, par domam, par zinashanam, par spoguljattelu, par balsi, par dzirdi, par redzi, par speju smaidit, par skolu, par zvaigznem, par maniem miljajiem, par mani.

Nakamgad ap ziemassvetkiem gribu kopa ar mazajiem aiznest uz bernunamu davanas. Nevis tapec, lai pabiedetu (negribu, lai vinjiem ir tadas pashas domas, ka man bija, kad biju mazinja, vel jo projam murgos radas), bet gan lai palidzetu saprast cik laimigi vinji ir, un lai iemacitu davatprieku....

Visi esam veinadi, daziem pieder viara, daziem mazak, bet visi neparstajam gribet bvel...

Paldies mamm, ka tu man esi! :*:*

Rapunzel lass deine Haare unten.

Vakar bijam skatities sho jauno filmu. :)
3D. :) Es vienkarshi biju apsolijusi masai, ka mes obligati aiziesim. :)
Tagad visas mazas meitenes grib garus un blondus matus, ka princesei
Rapundzelei. :)
Bez maz via jakraso melni un jagriez isi, lai neviens nedoma, ka es arii iedomajos ataudzet matus. :D:D

http://www.imdb.com/title/tt0398286/

ka sveicietes macija latvietei cept piparkukas. :)

Pagajusho svetdien(tieshi pec furgini fest) es devos pie savas draudzenes Saras kopa ar Rachelu cept piparkukas un Majlenderlni. :) Smejamies, pastaigajamies, bet lielako ties rullejam piparkuku miklu, kas ievilkas 3 stundu garuma, jo meitenes protams uzstaja, ka zin labak, ka tas jadara, lai gan darija to pirmo reizi muza.. Mums jau redziet ir janjem paliga tadas specialas plaksnites, kuras noliek abas puses miklai, kuru ari njem mazas devas, lai izveidotos precizs biezums, musu gadijuma-2mm. Tas, miklu rulle uz cepalpapira un pa mazam daljinja.. ari cepeskrasni liek tikai9 vienu pannu, nevis 3 vienlaicigi.. pfff... :) Majlenderlni ir italju cepumi, ljotio garshigi. :)
Ka rezultata es atgriezos majas ar veselu kasti cepumiem, kuri pazuda 5as minutes.. :D:D

otrdiena, 2010. gada 7. decembris

Furgini fest. :)

Neklastishu jums par vecam apnicigam tantem un onkuljiem... Nu labi... Matzliet. (giggle).. Un par saviem nedarbiem ari. ;)







Tatad.. Pirmais, ko nosecinaju, ka tur ir nenormali daudz cilveku, un ka pavaram noteikti jabut armijniekam...



Viss smiekligakais protams, ka visas 11 Beata teva masas ir resnas vecas tanntes, kuras klainjo kopa ar savam nenormali tievajam mazmeitam pa zali. :)



Mes sedejam pie maleja galda, kur neviens mus neieverojs, izmnjemot dazas garlaikotas vecas tantes, kuras mums stasta par savam slimibam. Paedam diezgan garshigas maltites (o ja... vairakas) un nedaudz pagarlaikojamies.


Es satiku savu klasesbiedreni, kura ari izradas ir mana gjimene.


kamer visi sedeja un smejas par bildem, es aizgaju pafocet, ka spelejas mazie berni... Visparigi interasanti, ka mazie berni uzeiz pienjem mani ka savejo, neatkarigi no ta, ka vispar man nebutu te jaatrodas. :)
Tikmer lielie saka spelet to speli, kad tev jaraksta pilseta, zvers, vards, un kkas tur vel uz viena konkreta burta. Ta nu es devos apsesties vinjiem blakus un paverot speli. Speleja Kristine(mana masa), Ramona(vinjas masica, 11 gadi), Vannesa(Ramonas masa, 16 gadi), Un Joe(kaut kads ele rata rada gabals, kurs izskatas jaunaks neka ir, 19 gadi). Kamer es(nev ne mazakas nojausmas, cik veca esmu), Jans(13), aleksandro(Ramonas bralîs, 14), Anja(9), Dani(Joe bralis, 20) vienkarshi sedejam un traucejam koncentreties... :) Velak, kad kads mums piesolija kaut ko atnest no veikala. :D:D un bildes jau gaja otro reizi uz apli, mes(Es, Kristine un Vannesa) sedejam pie pasam tumbam un dziedajam lidzi muzikai :)
Kad atgriezas musu "lielie radagabali", kuri vel pa visu bija paspejushi samacit sikajiem pasaizstaveshanos, jeb ka mes to nosaucam "lielo maasu spidzinahshanas panjemienus", un atnesa, ko dzeramu, ari pieaugushie jau bija manami padzirojushi, lai vairs nesaprastu, iko mes daram. :) Milzigs daudzums energjijas dzerienu, kurus mes pec izdzershanas samazinajam mineaturas bundzinjas, viena pudele jegermeistara un kaut kada paveida vodka(ciest nevaru, jebkadu vodkas veidolu, tadelj paspideju, ka vienigais cilvecinjs, kurs neko nedzera. :)). Nedaudz jametajas ar zemesriekstiem, kurus sikie meta Danija mute ar visu caulu... (garsho tac pec koka...)
Tad atnaca Nikolaus. :D Visus tevus izsauca uz skatuves un lika tiem stadit prieksha savu gjimeni. Viens tevs iznaca pazinjoja, ka te ir vinjs, un vinja bralis, parejie jau sen gulj. :D:D Kad izsauca Beatu... (giggle) vinjs bija aiaizmirsis, ka sauc vinja sievu. Protams, es jau pirms tam zinaju, ka vinjs ir par daudz iedzeris, jo vinjs sedeja mums blakus, kamer mes dzeram, un kamer mani spidzinaja. :D:D un vispar neko neteica, bet vinjs neaizmirsa, ka sauc mani, no kurienes es naku, cik gara esmu un cik valodas macos.. :) :D:D
Pec Nikolausa aizieshanas mes ari devamies vel kaut ko iepirkt, jo citadio mums sajka nakt miegs. Atgriezamies ar pudeli roza Vodkas, kas garsho pec sirupa :D (jaa, to es pagarshoju, ebt tas ari tikia ta intereses pec..)
Vakara baigas, kad visi bijam izsmejushies ta, ka presite sap, un visus izspidzinajushi, visi nogushi un nogarlaikojushis, sedejam un megjinajam nesmietes, lidz mus aizveda majas... Pa lielam tas ari viss...

Tagad mani veel spidzina atgadinot ta vakara notikumus.. :D:D

Touchsreen 2007

Izskatas, ka mazs TV. Patiesham.

Mans jaunais MP3, uz kura rakstits "skarienjutigs ekrans". Kapec pedenjas? Jo skarienjutigie ekrani pirmo reiz paradijas 2009. gada. Manam pleyeritim ir clicksreen. :D:D Tas nozime, ka ektrans ir viena liela poga.

Bet vispar gribeju patiekts paldies Gabim un mammai. Un es tik un ta neuzskatu, ka esmu to visu pelnijusi. :*:*:* (nobirinu laimes asarinju)


Ieshu skatities TV sava MP3 (tas patiesham taa ir ;) Man ir tv mp3 ;))

piektdiena, 2010. gada 3. decembris

Zvaigznjainie secinajumi.

Vkar gaju ara ar suni (lai gan patiesiba to daru katru vakaru..) un nosecinaju, ka te ir tada mazta ielinja, blakus dzelzceljam, kas noved nekurienee... Liela plava, kuru scerso sliedes, kas atdalitas ar lielu betona muri.. No shis plavas es redzu visu tik skaisti pelecigi melnu, ar spiguljojosham gaisminjam/zvaigznitem tur augsha. Pirmo reizi esot shiet sapratu, ka neesmu nemaz tik talu no majam. Tas pasas zvaigznes... tas pasas melnas debesis, smaidigas zilinosalushas lupas un izelpas tvaiki, kas lenam paceljas virs mums. Ta pati sajuta.... Varejuiedomaties sevi ar Tobi bergju meza... Divus vien.. Tik labi... majas... (mmm) Miers, nekas netrauce, bet smaids tads, ka es pat dziedat saku. :)
Mazais mierinjs iestajas, pat nobirinaju laimes asarinju.
Es pat skola gaidot Krievu valodu sapratu, cik sausmigi man pietruks so gaitenu, kad bushu lv..... Cik ljoti daudz man jau nozime shie cilveki.

Ko darit, ja es gribu dalities? Ko darit, ja mana sirds grib divas majas?

Atgriezoties es smaidiju... Iegajusi istaba laimiga iegulos gulta... No pagalma puses var redzet lielos griezos ratus...
Bet ne vienmer viss ir tik ideali, ka liekas... Lielais drausmigasi kalns, izradas aizsedz pusi no redzamajam zvaigznem... Patiesie lielie greizie rati nav redzemi, tikkai to puse, kuras nobeigumu es redzu braucoshu mashinu ugunis- to, kas brauc tur augsha.. Ka kritoshas zvaigznes manas smaids nozud no sejas... Ne viss ir ideali....

ceturtdiena, 2010. gada 2. decembris

Dazreiz tam nav jabut garam, lai butu labs- teica mans tevs.





Mazliet jaapstasta par skolinju. :)





Geografija: Mums geo ir pirma stunda pirmdienas un ceturtdienas. Jus varat iedomaties, cik laimigs ir musu, jau ta sarkastiskais skolotajs, kad vinjam pilna klase ar 21 pusaizmigushu skolnieku. :D (Starp citu, kapec visas manas klases vienmer ir 21 skolens?) Vinjs njemas tik ironizet- Ajj, kurb tik es pasaule nesmu bijis, bet nekas man neliekas skaistaks, par shito baru, kuri plata mutes, ka zivis (es maku tulkot izteicienus (rock) :) ) kuras tver gaisu. Protams, ka shim zivim izlauzas pa smieklinjam. Bet skolotajs tik turpina runas par Kjinu.


Mums tatad jamacas viss par Kinu. Kas gan man neizprotamu iemesli delj ietver Romas, Manhetenas un vel kaut kadas valsts jaunas galvas pilsetas planus. :D Nesaprotu kads tam ir sakars ar Kinu. :) Visi apgalvoja, ka ko tadu varetu ari musu klases audzibnatajs (vissliktakais matematikas skolotajs pasaule, kurs patiesiba macijies par aret vieniigais, ko vinjs jebkad ir uzbuvejis ir garaza) to varetu.

- Jus domajat, ka tas tur, kurs var uzbuvet tik garazu, varetu uzbuvet pilsetu, kura dzivo milions iedzivotaju?

- Nu... vai jus vzinat, cik daudz var sahulet viena garaza? :D:D (Protams, ka top teicu es... neviens cits par guleshanu garaza neiedomatos..)



Kimija: skolotajs, ka vienmer ir gatavais jokupeterius.. :D

Soreiz gandriz aizdedzinaja savu uzsvarci. D: Njema Spirta lampinju turot roku kabata.. gudri ar visu kabatu. :d

Katra zinja visiem ir ljoti jautri vinju stundas. :)



Biologija: atliek tev vienu stundinju pagulet un es vairs pat nezinu, kas ir musu tema. Patiesham, skolotaja ir nolemusi but nejauka, vinja nemaz neaizrada, bet lidz ko tu sac runat vinja vienkarshi uzsuta ara no telpas. Un pec otras izsutishanas reizes tev pienak uzaicinajums nakt uz skolu sestdiena. Daziem labiem jau otrais uzaisinajums atnaca. (giggle) ne man. ;)

Vesture: Vestures kabinets pateisiba ir vienigais, kur iespid sauliite ziemas vidu. Es sezu un gozejos sauliite, lai gfan taa ir blava un vairak atgadina galda lampas gaismu, nevis sauli. Jebkura gadiijuma saule ir tikai uz kadam 30 minutem, tadelj badu ka vien varu. :)
Mans vestures skolotajs man atgadina Zigi (manu defile skolotaju) tada bati uzbuve, tada pati gaida un nedaudz kustibaas ari kaut kas no vinja. Stundas vinjs stasta diezgan interasanti, lai gan man nesaprotami.

Sports: Peldeshana veiksmigi ir beigusies, un mes esam to pardzivojushi, pat nepaliekot nesekmigi. Skolotajs gan nav normalaks palicis, vel jo projam ironize audzinot savu "bernu darzu labako izlasi" Mes tagad spelejam vissvisadas speles. :)

Muzika: Par skolotaja gaumi jau nestridas, bet "pazistamas ziemassvetku dziesmas" no diktata bija tadas, ka pat shejienieshi tadas nezin.. Bet vispar esmu ar savu 3nieku apmierinata..


Tas ari viss. :!
(Man slinkums... :D:D)

svētdiena, 2010. gada 28. novembris

Nepiedoshanas noslepums

Shodiena tada nekada. Visu dienu nosedesim pie TeeFau (TV). viena no kanaliem cauru dienu iet Disney filmas. Protams, es laimigi izbegshu no ta visa iesledzoties sava sapnju pasaule, kura viss ir labi, lai gan kads reizem iekapj tur un liek man justies neerti, varbut ne neerti, shoketi, ne shoketi drizak esmu neizpratne, kapec un gribu lai shis kads pazud.
Tagad esmu te, pasezu mazliet, paklausos muziku. Un pahipnotizejos. precizak megjinu atrast to hipnotistu. Paskaidroshu- vakar super talsantu pusfinala viens virietis hipnotizeja visus, bet Kristine mani iztrauceja skalji blaudama, ka nevar attaisiit plaukstas. Tatad:
Virietis nostajas skatuves vidu un saka. shodien pamegjinasim savadak. Lai pieraditu jums, ka es patiesham to varu, hipnotizeshu visus skatitajus. Labi. Vinjs saka-tagad visi saliekat plauksatas kopa un sakrustojat pirkstus. Es neticigi paskatos uz Kristini, bet mes to daram. Vinjs turpina- tagad skaties uz savam plaukstam un izole visu, dzirdi tikai muziku un manu balsi.
Pec briza tu nosecinu, ka nespej atraut rokas, ka nespej atbrivot satverienu.! Tik sausmigi! Bet neizprotami un mistiski. Tu sedi ar neizpratne pavertu muti, lidz vinjs pasaka skaitli tris. Tas ir visai neaptverami, un bija ljoti ljoti daudzi tadi, kas zvanija un rastija vestules ar neizpratnes pilniem jautajumiem- KAA? dievs vien zin, bet iespaids milzigs un paliekoshi. Be vinjs diemzel finala netika. ;(
Bet sodien sanaca kadas triss nopietnas sadursmes ar Kristini, kaut ka mes vinjas aizmirstam piecu minushu laika. :D
Shodien aizdomajos par to, kadelj mes solam un nedaram, kadelj mes saraucam pieri, bet piedodam, kadelj mes spejam piedot nepiedodamo un nepiedot sikumus? Kur slepjas musu smejas?

Ja smaids nerota tavu seju, uzliec ;) --> http://www.youtube.com/watch?v=RwX2UAAgrkA

piektdiena, 2010. gada 26. novembris

Pietiks ar so sviestu!(Es vairs nesolishu, ka rakstishu normali...)

Vienmer solos, ka tagad rakstishu nosmali.. utt.. soreiz nesolu, ka bus normali, pameginaju kaut ko, kas man skiet bija mana kluda pirms tam, un tagad to izlaboju. Atsauksmes lusz! lai es zinu, ka turpinat. ;)



Man nekad nav piemitis rakstnieces talants. Varbut ar to jasamierinas. Patiesiba jau es apzinos, ka nevienu nerausta, tas ko es rakstu. Neviens jau nelasa. Labi, lasa blogu, bet tad ari sukstas. :D
Veletos, kaut man butu talants, ka manam tevam, vai vismaz, kaut man butu laptops, ka vinjam, lai var rakstit, kad uzrodas iedvesma.. :D:D:D
Pet papucitim tiesham ir talants. Tads latvieshu Kurts Vonneguts ta teikt. Man ari gribetos ta rakstit. Neizdodas. Palasiju vinja rakstito stastu un sapratu, ka jamet mana iesakta gramata misene. Sviests. Bet Madara grib lasit. laikam vienkarshi zinkare, kadu sviestu vel izfantazeshu.... (raustu plecus) Varbuut....

Beigsim ar pozitivismu (Uj... Es biju aizmirsusi izslegt savu negativisma podzinju...sorry (giggle))

Ja es butu mans tevs, t.b.-latvieshu Kurts Vonneguts, es ari izdomatu savu ticibu. To sauktu-"Doma ar savu galvu, sasodits!" Un visi religiozi fanatiskie tipi beidzot varetu dzivot normalu dzivi. (sun)
Musu "Bibelei" butu 1500 lapaspuses un teishi pa vidu 750-751lpp butu ar lieliem trekniem burtiem rakstits-

Doma ar savu galvu, sasodits!
Amen

Luk to es saucu par ticibu! :)




Ziniet, dazi cilveki saka, ka vinji veletos zinat, kas norisinas mana galva. Nu ko, uzslegsim skaljruni?
"Don't stop, thinking about tomorow
Don't stop.. la la la la laaa........."
¨

Jeee.... Es dziedu. Tur nav neka cita, ka viena melodija. Nemedzu daudz domat patiesiba. ;);) (Vispar nemedzu domat. :) )


Ungariski, es tevi milu ir Shuuband. (giggle) Pasmiekliguma smiekligums. Pavazajos pa mazo pilseteli skalji sauktdama sho vardu.. :):) (mmm) Milu visus. :)


Sodien japabaro Roze, citadi vel appedis visas Ramonas sazimetas sirsninjas. (giggle)
Lai gan es ari vinjas vieta atlajuju neprasitu. (Roze ir tada iedomiga puke, saprotiet)


Texsts, starp citu ir atskjirigs, ja to lasa dazados noskanjojumos, vai pat intonacijas. Pamegini dusmigi teikt- "Es tevi milu, un vienmer busu tev lidzas" Tad tie kljust par draudiem... Tapec mums pirms katra teksta japieraksta intonacijas tips. Ka muzika. Piemeram: Par rozi jalasa amizantatoni, tikkai nedaudz smejoties. Par religjiju, nopietna, bet ar smaidu lupu kaktinja. Kaut ka ta. :)


Latvieshiem ir teiciens, vai palama- "Ko smaidi, bernu gaidi?" Jaa, smiekligi. Bet mans vacu valodas skolotajs smaida ta, itka gaiditu rekjinus. Vienmer izskatas mazliet izbijies, veras uz durvju pusi, ka mazs puisens, kurs grib tikt prom pirms vel ir piemizis bikses.


Visiem skola jaruna vacu valoda, un es te brinos, kapec vietejais dialektsneizmirst. Ja jau vinjus saprot tikai te, maza apgabala, un televizors un visas avizes ir vacu valoda? Lai gan, latgalieshu(ka vispar gramatiski pareizi to raksta?) valoda jau ari turas. :)

Matematikas stunda jautaju sev, ko gribu vairak. Izpildit visus uzdevumus atri, vai ari censties visu pierakstit ljoti skaisti. Atri- varu; skaisti-ne... Njemot vera, ka esmu nolemusi shogad iemacities un darit visu, ko Riga nevaru, saprotiet pashi. :) :*

Mes ar Saaru vesture rakstam pasaku. çEs vienu teikumu, vinja otru. Ieiejot klase es skalji saku: "Turpinam pasaku!" Nekadu problemu, jo vacu valoda pasaka un vesture rakstas un izrunajas pilnigi vienadi-Geschichte. :):)

Bet jums butu jaredz manas klades, vinjas cies no ziemassvetku vecishiem, rudolfiem un ta talak. Es apzimeju visus cilvecinjus. :) :D:D (Nu Sara ari. :):) ) Varbut kadreiz ielikshu bildi. :)


Shodien bijam uz ziemassvetku tirdzinju. Neilgi. Paspeju nosecinat, ka vinju karstvins man ari nepatik, un ka puse nemaz nevaru tikt klast, jo jaskatas uz saviem pirkstgaliem(Mazas vinjaiem tas vecas ekas. :)) Anjai palika au^ksti un mums bija atrak japazud. Un tad visi drebinajas (ara ir
+1) a man labi. :)

Shi dzeisma ir parnjemusi manu pratu. Tadel man ta patik rakstit sho bloga ierakstu, ka pa klavieru taustinjiem skrien pirksti. :) skaisti. Tagad man ir jauan formata domas, bez vardiem tikai tonji. :) Skaisti. Man nav jazin vairak.. es ietekmejos no skanjam, kas man nozime vairak, izjutas nevis muzika, nevis albums vai grupa- tas man ir svarigi. Neesmu koncertu cilveks. Vienmer esmu to teikusi. Reizem koncerta tu nevari sajust to, ko juti citreiz to klausoties. Reizem ja, ja tu juti energjijas piepludumu. Bet citreiz.. Tev var sakt ta muzika vairs nepatikt, jo apkarteja druzma izjauc noskanju. muzika spelejas ar tavam izjutam un emocijam, mums patik nevis pats skanjdarbs, bet gan ko tas dara ar musu pratu un sirdi. ;) Vienigie koncerti, uz kuriem var iet-klasiska muzika, cilveki sez, un vari patiesi izbaudiit to. :)
Sheit esmu jau uz 4iem bijusi. :)



Paldies ka uzkalausijat. Tagad atsauksmes ludu, ka jums patika, turpinat ta, vai ka citadi? :)

ceturtdiena, 2010. gada 25. novembris

Mana varda-DIENA

Shodiena sakas skasiti... Pamodos un aizmigu, liidz briidim, kad sanjemu Madaras sms, ar apsveikumu! Paldies sail! Tu netikai iepricinaji, bet ari izglabi manu pakalju no sestdienas skola...



Geografija pienak sms no Anninjas! (Paldies tev! :*) Skolotajs ieintereseti paliukojas uz mani.

-Kas tas bija?

-Atvainojos, man shodien varda diena, visi suta apsveikumus.

-Varda diena? Latvija tadas svin?

-Ja.. Mees svinam. :):)

- Nu klase, tad aopsveiksim varda diena!

Pec kada briza vinjs, kad mes pildijam darba lapu iesaucas- Aha! Mana varda diena ir 6.Decembri! Gaidu apsveikumus no jums visiem!



Oki... :D:D



Ajj... Paedu ta kartigi, salatinjus, 3 maitziites un veel sokolades cepumus, sildam pasauli!

Man skjiet, ka mans radiatora tipa kjermenis arii ir slikts apkartejai videi... varbut es arii izraiusu globalo sasilshanu?



Runajot par sasilshanu, kas izklausas peec slidoshanas, ja parlasas.. :D:D

Pilsetas centraa driiz buus slidotava... vareshu iet slidinaties! :):)









Vakar bija pirmais kd ekonomika... Protams, ka neko nezinaju un nesapratu.. :D:D Un kads nosedas blakus sola... :D:d vispar man leikas, ka shita egazishu savus draugus... Viunuu, gan nedaudz vajag iegast... :D:D Ja.... Es jua tikkai trauceju... :D:D Citiem vardiem man buus veel viens 1ieks. :D:d


Btw... Tikko sarrakste ar draugiem vien dzeks raksta:
"Teti, kad es bushu liels gribu but tads ka tas tur video(nav svariigi)"
Man tads:
"Cik liels tieshi tu gribi buut delinj?"
"Stop... tu... 100% neesi mans tetis ;) Un nu... +10cm" :D:D:D:D (turpmako nerakstishu, jo kadam citam jau japarprot... :D:D )
(Bet shi saruna, un arii turpmakais turpinajums, kura panasas ne tik pieklajigas kjermenja daljas, kuras apspriest, norisinas viensas meitenes visu gramata.. :D:D )


Mamma man atsuutija pukjes, un ljoti miiligu sirsninju.. Nekad enbiju taa raudaajusi aiz laimes.. :):) Paldies tev...Pladies visiem jums! :*:*:*:*

otrdiena, 2010. gada 23. novembris

Esmu neperfekta barbija. (sun)

Tik daudz, ko stastiit.. Tik maz laika... (pff)

Tieshi tagad skatos prata vetras video- Mans draugs... Kapec man tas atgadina manejos? :):) Ajj, ja jus zinatu, ka es nevaru bez jums dziivot! Man tik ljoti pietrukst ta visa, lai gan tagad nespetu edomaties savu nelaimiigo dzivi, ja kaut kas tads nebutu noticis... Reizem tikai paliek skumji saprotot, ka viss nokartojas, kad es aizbraucu... :) Jauki... ;(

Runajot par neperfektajam barbija... Jaa.. teiksim taa.. Braucot svetdien majas no ciemien, kuros ieraudziju neperferktu barbiju(rudi mati, par lieliu kajas, lai ievilktu kurpiites un neovala seja) tapa dzejolis. Majas tapa melodija.... Taa tapa dziesma...
Bet pa leilam pati esmu neperfekta barbija... :D:D Ja... kura savaa neatvairamaja miskastes stilinjaa.. :D:D Kaut ka pedejas dienas sanak.. staigat ar saplestu adas jaku, cauram bikses.. un pusizjukushiem shuziem... Es labprat aprakstitu savu skatienu un matus... bet... Es sevi nepazistu...

Paskaidroshu... Vakar skatijos bildes un ljoti jauki pati pajautaju, kas taa tada... VBajadzeja redzet visu skatienus... Pati sevi nepaziisti? Godiigi... Esmu dziivojusi bez spogulja tik ilgi... Nezinu, ka izskatas mana seja... Man skjiet, ka es atbraukshu majas un jus man varesiet jautat, kaa es izskatos... Es nezinashu, kada krasa ir mani mati....

Man liekas, ka pedeja laika buushu izsmelusi sevi liidz pedejam... Vakaros knapi aizvelkos liidz gultai... Vairs gan neasinjo pirksti, biju uztaisiijusi partraukumu, lai sadziist... veel nav liidz galam, tapec iipashi uz spleshanu nespiezu.. Nedaudz par daudz bija... Pirksti asiniis un dazs akordus uzlikt nemaznevareju...pirksti negaja vairs... Tagad ir jau labak...
Kas par daudz,tas par skadi! ;);)

Dzeidat skalji lidzi Prata vetrai stavot autobusa pietura... Apraudoties braucot garam nobirusham lapam... Taa esmu es....
Neturet dotos solijumus, slinkot un melot... diemzel arii... Gadas. :D:D

Vienu gane smu iemacijusies... Aizvert savu sasoditi lielo muti ar kritiku... Ja kads vinju gribes... pajautas... Es nevienam nepielienu.. Ja kads man kaut ko parada uzreiz nesaku- Wow tik smuki, nersakstu pie visam bildem komentarus-tiik skaista bilde! :* Tad jau labak neteikt neko... Ja kadam interese... Pajauta. :)

Pastastiishu nedaudz par dienu...
No rita man ir 4 modinataji...
1. Ir 5:30 tip lai apmanitu sevi un vismz vienreiz pieceltos laiciigi.. :D To es nospiezu vienmer...
2. 6:00 tip mosties uztaisi jogu un taichi, ko pavada auksta dusha... HA.. man ir touchscreen... vnk nolieku pirkstu uz atlikt un nenjemu nost...
3. 6:30 patiesham jaceljas un jataisas...
4. 7:00 Ar texstu "Katrin, kaza tada, tev autinjs pec 15 minutem celies tachu"

Ja jus zinatu, cik biezi es sagaidu pedejo vel gulta... :D:D a man Po Es flamingo! :D:D

Shodiuen kjimijas skolotajs megjinaja izskaidrot Energjijas paterinju Kjimiskas reakcijas laika, njemot paliga ekonomikas jedzienus.. Apmeram ta
- Es vinjiem iedodu krediitu, redziet energjija pieaug, un tad vinji man atmaksa, re ka sliid uz leju... Ja vien tas nebuutu tik smiekligi.. :D:D

Rock band, paradija mums koncerta ierakstu... Es aiz smiekliem nogjibu... Labi, ka bija kads tik pat jautrs cilvecinjs, kurs mani pamodinatu... Ajj....


Liels paldies manai vecmaminjia un vectetinjam par varda dienas davanu... :*:* Notiekti iztereshu pratigi... iespejams, ka izbiegshu salstoshas kajas.. varbuut.. :D:D

Noklausiijos astronautu jaunako darinjaumu... Veionmer esmu zinajusi, ka vinji ir gjeniali. :):) Nakamo koncertu es nekaveshu.. ;);)

Btw.. Mani te kads visu laiku baksta ierakstit savas dziesmas un nosuutiit uz Siony......(Kads ir traks... :D:D )

Ja... Kaut ka taa.. :):)

ceturtdiena, 2010. gada 18. novembris

Dievs sveti Latviju!

ajj.. Miilie! Ja jus zinatu, ka man gribetos, lai es tagad buutu latvija.. Vienpadsmita Novemra krastmala un varetu ar jums visiem kopa shovakar dziedat Himnu. :):) (lacitis samilo Latviju)

Paldies dievam, ka biju tik gufra, ka iegaju apollp un paskatijos, ka visi latvishi dzied kopa. :)
Tagad sezu pie datora un citigi verojudatora ekrana tiesraides no Rigas. :) Kaa es miilu shos svetkus! :):)
Makamgad gribu buut tur. Ja jus zinatu, ka es gribetu piezvanit savai vecmaminjai. Vienkarshi apsveikt svetkos. (Vienkarshi skatos LTV1 :D ) man tik ljoti daudz nozime, ka es skatos to pashu, ko redz mana gjimene. Un tas, ka man ir ceriba ieraudzit kadu pazistamu cilveku. ;) Lienat kadraa!! ;);) Palasiju komentarus par Latvijas himnas kopa dzeidasanu. Man tik shausmigi sap, ka cilveki kaut ko tadu piebilst par savu himnu, laib gan reizem piekritu tiem, kas saka, ka tie, kas dzivo arzemes nevar lielities ar savu patriotismu, ja vien vinji nav es. :D:D
Bet es citigi sekoju lidzi visiem svetku pasakumiem.
Latvija tas viss likas passaprotami.. Svetki, brivdiena festivals, kaut kadi pasakumi, kuros visiem patik but. Te... Esmu viena.. Viena svesuma, bet patriotiskaka neka dazi labi Latvija. Es raudu klasoties Latvijas himnu.... dziedu lidzi laimes asaram.. Daudz laimes Latvija, daudz laimes... Neaizmirsti luudzu mani!
Es veletos, lai kads shobrid buutu skype.... Lai vismaz buutu kads, kurs dziedatu ar mani kopaa... Lai vismaz kbutu kads, kuram es varetu pateikt to, ko es juutu. To, ko es gribu just... Es gribu lai jus zinat.... ES DZIEDU LIDZ! :)
Izradas, ka shogad staro ari Jugla. Apskatu visus objektus interneta. Rit droshi vin apskatishu ari bildes, ja kads bus tadas ievietojis. Latvija man likas, ka esmu patriote... vinmer biju jutusi to, ka manu valsti, ka manu zemi. Bet... Tagad... Es dzirdu LTV1 reklamas signalu.... Jutos tik mierigi, tik patikami. Ka dziesmu svetku vakara pie vecmaminjas... Mieraa un droshiiba...
Man pat Maximas reklamas patik.. Jo tas ir par Latviju... Lai gan shodien klausijos ziemassvetku dziesminjas sava portativaja kasesu atskanjotajaa. :):) BNet tomer 18. Novembris nozime vairak. ;)
Dziedodt himnu.. Taja pasha laika, kad to dara visa pareja Latvija... Tik briniskjigi... Skatities saluutu, kurs ir par godu manai valstij... neaprakstami...
Kaut vai, ja man kamera jaredz Valdis Zatlers ar kundzi... Vinji pieder pie manas dzimtenes.. pie manas valsts... Vienmer un muuzigi... Mana Latvija... (milu to. :*:* )



(Iestarpinasim manu shoku, ka Sharlote dziedas bernu eirovizija.. Es negribu buut ljauna, bet vinja nav pelnijusi tik daudz.... Es arii varu tik pat labi sziedat, ta ka nemaz nevajag vinju cildinat... Nedzied jau vinja tik labi.. :D:D )

sestdiena, 2010. gada 13. novembris

Mes ar shejienieshiem bijam Siguldaa.

Aizvakar apmeram pus dienu biju ar shejienieshiem sigulda. Man ljoti patika, shejienieshiem skjita par aukstu un par slapju. :)



Paskaidrioshu:

Shausmiigi lija, bija auksts, visiem bija pilniigi izmirkushas un atsalushas kajas (vismaz man noteikti) bija tik zemu nolaidushies makonji, ka kalnus nemaz nevareja redzet...

Jutos kaa maajas. Arii ar atsalusham kajam, kuras atgriezoties majas ieseedinaju bljoda ar karstu udeni, un pec tam siltas baltas vilnas zekes un pastalas. Vispar vakar vakara izskatiijos ljoti latvîski. Pelekas paplatas bikses, linveidiigs dzemperis, baltas vilnas zekes, pastalas un bize. (tas protams pa maju staigajot. :) )



Tagad skatos filmu, kurai jau pirmaja minute bija, kas tads, no ka es varu maciities. Meitenes tevs vinjai pazinjo, ka vinjai vel jaizdara tas un tas, un meitene pasaka- Ja es zinu, paldies ka atgadinaji. :)

Vienkarshi ne?



Man skjiet, ka pasaule paliek sarezgjiitaka, briidii, kad tev viss skjiet vinkaarshi briniskjigi. :)



Bet es to beidzot izdariiju. Es pateicu Madai visu, kas man bija jasaka. Talakais atkariigs no liktenja... Man skjiet....

Vai jums ir kadriez bijusi sajuta, ka juus kjludaties? Ka jus pasakat kaut ko un nakamaja bridi kads notikums visu apgaz? Un pec tam, shoks par to mazliet izboja mirkli? Nu citiem vardiem, sapratu, ka viss par ko es biju parliecinata var apgazties.. Nu ko... Nekas nav muziigs ;)


Bet tagad pabarstishos ar atsauksmem par filmam, kuras vakar sezot melna adas divanaa, kura es vienkarshi pazudu, jo nezinamu iemeslu delj biju sagjerbusies pilnigi melna, skatijos kopa ar draugiem.
Tatad: 1) The brothers Bloom. Visa visuma doma ar jegu, lai gan nekad nebiju to redzejusi, domu sapratu, pirms kada laika. Doma sekojosi, ka ja tu melo daudz, viena bridi tu vairs nesaproti, kas ir patiesiiba un kas meli. Vispar filma bija uztaisiita ljoti prasmiigi, un celjojot no vienas pasaules vietas uz otru patiesham notika shii vietu mainja. Jo St. Peterburga (btw liela dalja manu draugu nezinaja, kur tas ir :D:D) Tiesham visi runaja krieviski un visu uzraksti bija krieviski.
2)Woody Allen- Everything you ever wanted to know about sex *but were afraid to ask.
Man skjiet ka kaut ko labaku vienkarshi nevareja atrast muusu kompanijai. :D Es nerunaju par to, ka mees esam pusaudzi un filma bija par sexu, filma bija shausmigi smiekliiga. Veinkarshi shausmigi laba komedija. Woodiys Allens ir gjenials rezisors un aktieris- "But im afraid, no one of us come back... " Vinjs ir vienkarshi pats labakais. :D:D Ja.. Par faktu abgashanu, kas notika shis filmas laika.... Nee vispar viss tikka apgazts, izliets un saplests mums vartoties pa zemi.... (Mana gadiijuma kratoties smieklos uz diivaana. :D:D)
3)Shelok Holms. Vienkarshi nekadu atsauksmju. Laikam jau laba filma, bet ne tik nogurusham, kaa es un ne jau pusmaktii.. pateisham aizmigu, liidz kada roka mani pamadonaja. Jauki! :D:D Un tad Jahela pazinjoja, ka vinja brauc majas.
Vismuljkjigakais jautajums uz zemes- Brauksi ar mani via veel paliksi te?
Vinja man to pajautaja pusnaktii, kad tuvakais autobus ir pusseshos no riita, kas noziimeetu, ka man buutu japaliek pa nakti pie mishi, kas nozime gulet uz gridas kopa ar diviem dzekiem... Ja... Gudra doma.. :D:D
Taa nu es aizbraucu majas.. :):)

Bet mishi ir tik miiliigs suniitis.. Ne jau vinjs ir.. Vinjam ir... Tads ka Tobiitis tikai neizveliigs un neveikls. :D:D

Kadi veel jaunumi?
Es dabuuju 1,5 matematika. Es zinu, ka jus zinat, kada es esmu, kad kaut kas tads notiek. Esmu gatava raudat un skalju brekt un tad gribeju vinju nogalinat. Tagad manu matematikas kladi rota liels- EJ DIRST! :D:D Bet es apvaldiju sa vu naidu un atlikusho dienu dziivoju laimiigi. :)

Ajj. Ziniet.. Man pedeja laika ljoti gribas uz latviju. Laikam jau patriotisms dara savu.. Ka neka neatkariibas diena nakamnedelj. Es jau teicu, ka uz skolu neieshu. :D:D Jadabuu saluuts kaut kur. ;);)

Lai jums labi.. ;) Gaidu kaadu skype. ;):*

trešdiena, 2010. gada 10. novembris

Zwischenzeugnis

Tatad. Manas starpatziimes ir beideejoshas. :D:D 4-kjimija; 2-vesture. :D:D

Videja ir 3,4 :D:d Paliekam uz otru gadu? :D:D

Jaa.. Es te padomaju, par to visu kas ar mani notiek un gribu patiekties cilvekiem, kuri bija tik gudri un uztaisija man Milzigo Horoskopu, kurs man palidz iepazit sevi, pat tad, ja tas ir kaut kas slikts, ko es uzzinu. :):)

Es miilu juus visus, piedodiet, ka tik maz. :):) Jaiet maciities krievu valodas darbibas vardu lociishanu. :*:*:*:*

piektdiena, 2010. gada 5. novembris

Es apsoliju, ka uzrakstishu normalu blogu. :)

Atkal atvainoshos par pedeja laika nesakariigo murmulejumu kopumu. :)

Tatad iistuma par visu un neko. :):)

Matematiskas skolotajs ir vienkarshi neizturams mulkjis. Es negribu to teikt, bet kadam japasaka Osinjai, ka man vinjas pietrukst. (Ajj kaa iedzela sirdii. :D:D) Vakar vinjs teica, ka mums nav formulas jamacas no galvas. Shodien vinjs uzlika parsteiguma kontroldarbu. Nebrinieties, ka man bus 1. Ta pat ka parejai pus klasei, kas bija A grupa. B grupai bija jarekjina tilpums piramidai ar kvadrata pamatni. Mums bija ar vienadmalu trijsturi. Protams, ka, ja tev ir jauzrada aprekjini, kad tu nezini formulu... pff... Un veel piedevaam vinjs sajuca vardus "mala" un "kante" Protams, ka matematikas kladi tagad rota uzraksts "EJ dirst" Ahh... Ko tik es dusmas nevaru izdariit. :):)

Anglju valodas skolotaja (tad, kad vinja man deva manu 2,6 :D:D ) pazinjoja _ Katrin, tev ir ljoti nopietni jamacas vardnica un ta talak. :D:D Atkal biju shausmigi dusmiga. :D:D

Vesture beidzot klasuos un uztveru par ko iet runa. Pat diezgan jauki kaut ko saprast. :)


Skola bija kulturas nedelja. No piekta liidz pat pirmajam stavam bija izveidota trase stikla bumbinjam. :) Pavisma nedeljas laika noripoja 3421 (vai nedaudz vairak, nepaliku, liidz pasham beigam) bumbinjas. Tik forshinji. :):)


Otrdien bijam uz messi. Jus jau zinat, ka es neatzistu ieshamnu baznica un isti iet citas ticibas baznica nav labi, bet amn nebija izveles. Tatad. Maciitaajs 20 reizes pateica vardu "mirsim" un 15- "nave". Un vispar baznicas simbols ir krusts, kas ir arii naves simbols. Man tikai taa liekas, vai arii tas patiesham ir ljoti pesimistiski? :D:D

Citejot- "Mes visi MIRSIM!!!! " :D:D (vinjs patiesham ta teica. :D:D problemas vinjam :D:D)

Manai gjitarai, par kuras eksistenci man veel jo projam ir jabrinas, iet ljoti labi. :):) Man vinja taa patiik. :):) GAbim- http://www.pianelli.de/pics/yamaha-e-gitarre-eg-112_4437l_1.jpg (cita firma, bet izskats identisks :):) )

Vispar man bus jasaak domat, ka transerfings ir patiesham laba lieta. Nekad neesmu shaubijusies, ka taa ir patiesiiba. ;);)

Pedejas dienas izdaru pilniigi visu, kas man ir jaizdara. Viussu, kas ir ierwakstiits mana planotaja. Tagad pulkstens ir pus pieci un man ir divas stundas- klavierem, gjitarai, un visadam sporta aktivitatem :):)

Soriit pamodos par veelu, jo nospiedu mopdinataju un guleju talak, bet.. pamodos bez 15 7, ar domu, ka japiezvana Elinai, jo vinja sen nav neko ar mani kopa darijusi. :D:D Muljkjiigi. :D:D


Miilu juus visus... ;) Riit buus veel. ;);)

trešdiena, 2010. gada 3. novembris

Mans jaunais druags PINGUI!

Man skjiet, ka jums visiem tur Latvija iet ideali. :) Un es ceru, ka visi pamazam poiepilda savus sapniishus. :):)

Es katra zinja esmu vienu piepildijusi. :):)
Nopirku elektriko gjitaru!! :):):) (jiip)

Vinju sauc Pingui. (Es esmu ledud pingviins, ledus, ledus pingviins. :D:D Jaa... slidotava.. mmm.. :D:D )
Melnbalta ar pingviina uzliimi. :D:d (pati uzliimeeju. :D:D)

Man iet labi, bet ir ljoti darbiigas dienas. :):) Maacos krievu, vacu, franchu un anglju valodas. :)
Runajot par Anglju valodu- es dabuuju 2 :O:O:O
Jaa.. puse no visa darba bija par tulkoshanu no vacu uz anglju... ;( Bet tik un taa.. ;(

Man ir tik daudz ko stastiit, bet tik maz laiaka.... Man skjiet, ka viena briidii ir jaiestajas pauzei. Jo ir jau jauki taa dziivot visu paspejot, visu izdarot un neesot nogurushai, bet kada briidii jaiestjas pauzei, jo citadi nav jums laika. ;(;(;(

Sarunasim taa. Es pa weekendu uzrakstiishu jums ljoti jauku izklastoshu blogu. :)

Un mamm... Vari man piezvaniit? Man protams gribas izskaidrot kaut ko vairak. :):)

svētdiena, 2010. gada 31. oktobris

Heloween

- Du hatest mir gesagt, dass du bist keine Hexe.
-Heute, ja. Aber Morgen.... ;)

Maza shausminosha uzkasiito frizuuru, melnajam aciim un miskastes amisu svarku vieta... Katrina dodas iekaset vecas nevajadziigas bonbongas. :D

Vispar.. Cilvekiem liekas diivaini, ka es atrodu risinajumus lietam, kuras vinji nemaz nekad nemegjinatu risinat. Ka piemeram mana svarku problema. ^Taisiit terpus pasham te ir retums. Un man nebiaj svarku.. Kas pa problemu saliec kopa lielu daudzumu miskastes maisu un tev ir kupli melni svarki, kas izskatas veci un saburziiti, gluzi, kaa raganai jaizskatas.. :):)

Uzkasiitos matus vinji rez pirmo reizi muuzaa.. :D:D Patiesham. Mazas miiliigas raganinjas jau protasm ir jauki, bet scary tipi man tuvaaki. :D

Man gan no sakuma bija ideja vienkarshi nopirkt vampira zobus un telot vampiiru no kreslas, tad man gandriiz nekads terps nav vajadziigs, bet nu visadi gadas... :)

Ziniet ko, Gabis mani neliek miera ar saviem KApec, Kapec??? Es jau 100000000 (skaitiet nulles miiljie :D:D) saku, ka es esmu katriina- i dont have to make a sence!! :D

Vispar man nevuutu japargjerbas, kas gan ir briesmiigaakas par katriinu.. :D:D



Ej ej.. Es tiku pie 20 gadus veca, bet ljoti laba sintezatora, kuram neskan 2i taustinji, bet parejais ir ljoti labi. :D Un pie 20 gadus veca ritmbox. :D:D Idealais muzicieris. :D:D :):)

Juutu, ka kaut kas top. Liidz veelakam ;) Eju est ZOPF! :):)

sestdiena, 2010. gada 30. oktobris

Hmm

Njemot vera, kads man shodien ir nejauks noskanjojums. Ne nu nav jau traki. Es te vienkarshi palasiiju Sabines blogu, kura kaa izradas ir parcelusies uz dzivi Dubliuna! Kas man bija shoks.

Atceros, ka mees gjimenee paarrunajam ideju parcelties uz Australiju. Atceros savas sajuutas. Kad bija tikkai 2 iemesli, kapec es to negribeju...... Un ziniet? Lasot Sabines blogu man pat sagribejas, lai mees kaut ko tadu arii buutu izdariijushi. Tas ir tikk aizraujoshi, ka man pat saka likties, ka mana islaiciga dzive sheit nav nekas iipash. Man gribeetos nakamgad braukt padziivot Anglija. Kaut vai uz 3 meneshiem... Tikk ljoti gribas... (sun)

Un veel kas... Mani kaa vienmer parnjemushi pasparmetumi. Man skjiet, ka mans blogs nav interasants, ka nav velmes to lasiit. Ja. Sakumaa es rakstiju labi. Bet tagad.

Esmu arii apdomajusi iespeju nedaudz pastradat ar sevi, bet laikam bez kada gariiga skolotaja buus gruti. ;( Bet nu.. Ar sevi sheit vienmer varu izrunaties skalji, ja vien tam ir kada redzama jega, jo neviens ta pat nesaprot, ko es saku.

Te rudens uz ziemu nomainiisies aatri. Taa kaa esmu jau ar mammu visu par sava sapniisha piepildiishanu sarunaajusi, tagad tikkai jatur ikskjis, ka nepazudiis no plaukta liidz nakamajai piektdienai vai sestdienai.. Ev... tas gan ir riskanti. ;(;( Mamm, kad tu vari man parskaitiit?


Man juusu pietrukst.. Viss sliktaakais, ir tas, ka man sheit nav manas gjimenes, un brizos, kad ir patiesham slikti- nav kas saminjo, es esmu viena, nav neviena, kas mani miil.... Tas pietrukst. Sakshu veel piekrist Anastasijai(AFS brivpratigajai no nometnes) ka jasak meklet draugs, citadi buus janomirst aiz milestibas trukuma, tas gan peec tam aizbraucot sagadas problemas, bet kadreiz jau vajag buut egoistiskia kazai. ;);)

piektdiena, 2010. gada 29. oktobris

Mazliet saulaina smaida nolaizas par piektdienu.

Uzrakstiju Franchu vgalodu uz 8! :):)
Larisa man sastadija testinju. :):)

Shodien ir pirma diena, ka d esmu apnjemusies izdariit visu, kas ir manaa sarakstaa. :):) Nu.. Tad man laikam buutu jaaiet augsha un jasak dariit, bet.. Natalijai ir klients. Vinji tur augsha nodarbojas ar ta saukto psihosintezi. Vai kaut ka taa. :):)
Tadelj nevaru iet savaa istaba un tagad gaidu liidz vareeshu tur iet un man veel ir daramais. :):)

Bet man ir arii citas lietas, par kuram domaat. :):)
Vai jums ir kaadreiz gadiijies kaut ko ieraudziit un nespeet noticeet, ka tas tiesham tur ir..
Nu es ieraudziju savu mazo meerkjiiti. :):)
Nu labi... nnav jau mazinjs... sver kaadus 30 kg. :):):)

LUUUUDZU mamm... :):):):)

ceturtdiena, 2010. gada 28. oktobris

Smagie brizi vienatne..

Cause im hier alone, whit no one who loves me;
No one who hugs me, and all that i can do is cry.....

Oki.. izlaidiisim dziesmas parejo texstu.. Bet principa melots nav. Vienkarshi nav jauki.

Beidzot uznaca taa sajuuta, kur aman uznaak Biezi LV. Sajuta, ka esmu izdarijusi, ko ne taa un ka es nezinu ko tieshi.

Ierasti, bet sheit taa ir pirma reize 2 meneshos. Veinkarshi siiikajiem(piedodiet, bet arii savu 15 gadiigo maasu taa deeveeju) bija tieshi aizvakar jabut tracinoshiem un kacinoshiem. Tieshi mana izbeigshanas dienaa, kad man nav speka buut pozitiivai.

Taatad. Kas notika:::......

Es sedeju sava istaba un macijos. Kristiine ienak pajautaa kko par to, kad ir ziemassveski un nedaudz apstasta man, kadas tradicijas ir sheit. Tad (Man jamacas Anglju valodai un Ekonomikai) vinja staigaja pa manu istabu aztikdama visas manas mantas, savandiidama gultu, un panjemusi manu lakatu meta man to seja. Parmezdama, ka man neesot nekadas reakcijas, jo kad vinja man kaut ko metot, es nekad nelieku rokas prieksha galvai. Un ka tieshi tapec es esmu tik dumja, jo mana galva vienmer kaut kur atsitas. (Tas taa, ka vinja trapa vienaa no 100 reizeem... :D:D ) Tas jau taa kaa iedzelj, bet es neko.. meegjinu iedziljinaaties texstaa, kuraa saprotu katru 10 vardu. Tad, vinja atrada manu dezodarantu un dteidzas izpust to mana istabaa...
Es saku- ludzu nedari taa, tas maksaa naudu, un nnebuut maz. un man tagad ir jakoncentrejas, un mums daudz veel kas shodien jadara un nav nemaz tik daudz laika.
Vinja saka- bet es gribu. Es tagad izputishu, tu kliegsi, es iemetiishu tavaa gultaa un ieskrieshu savaa istaba, un tu tur neko nevari dariit.
Protams, vinjai taisniiba. Ja es nekliegshu vinja turpinaas puust.
Neliekas, jau nekas liels, ja? Bet vinja to dara katru dienu, vai vismaz katru otro. Un es varu teikt ko un kam gribu. Nekas neliidz.

Un tad. Es eju speeleet Wii. Naak Kristiine ar Anju panjirgajas par mani ar vaardiem, kuru noziimi jsau esmu jautaajusi skolaa.(partulkot nevaru, bet saprotiet- slikti vaardi)
Un tad Kristiine saka-"Naac skaties, kaa ir jaatiira tolete, jo tev tas nakamreiz buus jadara."
Es- Nee, tu dari visadas liktas lietas man. Es ar tevi nekur neieshu.
Vinja- tad tev tas buus jadara divreiz.
Es protams pajautaaju kaapecc un pazinjioju, ka vinja var teikt ko grib, neesmu vergs, lai man paveletu.
Shiotaa sadusmojas. Pazinjo Natalijai, ka es nepaliidzu (viesistabu sakopu jau pirmdien :P Ta ka es savu jau padariiju. ;) ) un uziet augsha.

Natalija saka, ka mums tas jadara kopa un ta talak. Es vinjai visu izskaidroju, bet vinja nesaprata, kur ir problema. "Tss tachu ir jautri.", vinja man teica.



Neko jautru tur neredzu..
Uzgaju augsha un uzrakstiiju beedu dzeismu.
Man vienkaarshi juusu pietruukst..... :*

otrdiena, 2010. gada 26. oktobris

No rita Saules sveiciena vieta jataisa atvadu sveiciens saulei. ;(

Mani vienkarshi shodien "nomierinaja", ka shii ir pedeja saules nedelja sheit. Un tad... ;( Atta sauliitie uz 3 meneshiem.. :(
Ne nu kaut kur Vispa jau buss sauliite ik pa briitim, bet nu...

Mums vispar tik skaisti tagad. Puse kalnu ir ziemaa. Te ir shausmigi auksts un salnas, bet tomer rudens. 20 minuutes mashinaa un tu esi citaa gadalaikaa. :):)

Un tagad par kaut ko interasantu. :)
Shodienas Kjinijas stunda skolotaajs bija tiik smiekligs. Pastastiishu par daziem. ;)

Shodien dedzinajam viinu.
Skolotaajs jautaa: "Cik viina ir alkahols?"
Nilss:"13 vai 14 procenti, ja runajam par wallis sarkanviinu, kurs pec smarzas spriezot atrodas trauka, ko jus turat prieksha."
Skolotajs:"Wow... Kadam te ir alkahola problemas.. (aizgriezas)" :D:D
Klasi paarshalc smieklu salts...

Tad Patriks pajautaja:"Un pec kaa garsho destiletais vins?"
Skolotajs:"Nezinu.. neesmu nekad nogarshojies... mees nekad nelietojam kinija izmantotas vielas.... nu neesmu nogarshojies..... liidz shim... :)"
Veel viena shalts. :D:D

Skolotajs iedeva Vivi paostiit ozamo spirtu: "Tikai neelpo dzilji. citadi es ar tevi vareshu darit visu, ko vien veeleeshos. "
:D:D Vienkarshi nesatricinaami. :D:D

Veel bija kaut kas, bet es jau aizmirsu. :D:D

Esmu saakusi aktiivi sportot. ;);) Kads nezin, kaadu labu vingrinajumu sanu muskuljiem? ;);)

piektdiena, 2010. gada 22. oktobris

Mazliet klusuma un neredzamu saules staru.

Es vienkarshi nolemu, ka mes izlaidisim to posmu, kura es neko nerakstiju, un rakstisim par tagadni. :)

Shodie no rita pamodos. Aizgaju nomazgat seju un iztirit zobus. (Laigan vareju to labak buut izdarijusi veelaak....) Atgriezusies istaba iegulos gulta un uzsaku jau pa otram lagam lasiit gramatu "Mazas sievietes". Sapratu, ka kaut kas smako. Piecelos sedus un panjemu savu paklajinju, kuru vakar neverigi biju nometusi gultas kajgali. Un kads muljkjis(Man ir aizdamas, ka tikko nosaucu sevi par muljkji) vakar bija aizveris durvis, kad kakjis vel bija istaba. Manam paklajinjam ir caurumi, un vinjs ir apcurats, ko es protams pamaniju, tikkai tad, kad es viju pacelu gaisa tadejadi izliedama vissu uz gridas un nedaudz uz gultas... Ar to vel manas nevaiksmas nebeidzas. Atri saslaucijusi gridu panjemu paklajinu, un devos uz dushu, lai mazgatu pakljainju, un pie viena sevi, jo uz celjiem biju slaucijusi shito nedarbu. (Dusmu pukjis)
Atgriezoties istaba, nonjemu gultas velju, panjemu slapjo, bet nesmirdiigo paklajinju. Un devos lejup. Izkaru paklajinu balkona struri, lai zust (preciizaak, lainotek uudens, jo paklajinjam jau nav kur zut. :D ) Nonesu veljas virtuve (taa vinji sauc telpu ar visu nepieciesham veljas mazgashanai) savu smirdigo/slapjo gultasvelju. Un uzgaju skatiities, vai ir veel kads komplekts. Protasm, ka atrdau tikkai palagu. Koverim un spilvendranai buus veel jagaida... ;( Devos augsha panjemusi Freez atsmirdinataju (Lidzeklji pret kakju un sunju smaku) un palagu. Liekot palagu, izradijas, ka kajkjis ir arii pakakajis zem manas gultas. Savacu, bet tas protams neuzlaboja manu garstavokli. Devos leja-atstajot logus plashi atvertus- Savas bedas appedu puskukuli ZOPF un divas bljodinjas kellog. (ak es muljkjiite...) Tagad sezu pie datora un raudu lasot Normja vestuli... Kaut kas nav kartiba.. citiem vardiem- pilnmenes. :):)

VAkar arii nebija labi. Anja visu vakaru ik pec 5am minutem pazinjoja, ka esmu nopirdusies un vismas 1000 reizu pazinjoja man, ka es smirdu. Jauki, it ipashi, ka es esmu vieniigais cilveeks visa gjimene, kas vispar nepirz nekur, iznjemot toleti (atvainojos, par sho temu, vienkarshi tada nheforsha pagadijas) veel, vakar Kristine un sikie bija iepirkties- sapirka sev visvisadus sudus vakaram, kiad skatiisies filmas- un ne jau nu par savu, bet gan par mammas naudu. Man vinji pazinjoja, ka filmu ar vienjiem es skatiities nevaru, un est vinju paiku arii nevaru, jo uz diivana par maz vietas. Un pats labakais, ka man shodien jasuuc diivans, jo Vinji sadrupinaja tur visu. Es patiesham varu justies apmierinata...


Piedodiet, par sho nejauko zinu, bet... Nevar jau vienmer smaidiit vane? :):)

ceturtdiena, 2010. gada 21. oktobris

Mazliet neticamas veiksmes

Vienmeer esmu zinaajusi, ka man vajag draugu, kuram ir mas^hiina. it iipashi sudrabains volvo. :D:D Jaa jaa kreslas fani. :D:D

Es vienkarshi sanjemos un aiznbraucu ar michi, jonu, niki un jonatanu iedzert kafiju. :) (protams, ka es nedzeru kafiju. D::D ) Bija jauki. :) Un mani veel aizveda majas... :) Vienkaarshi jauki.. Paseedeeju stundu bet jau tikku ieluugta uz 3 balliitieem. :D:D

TAs arii viss miiljie. ;*;*

Reizem skjiett, ka man pietrukst gaisa.

Pedejas naktiss sapnjos smoku.
Neesmu parliecinata, kapec. Nespeju tulkot lietas ko redzu.
Vienigi uzzinaju, kapec man ir problema ar pieguljosham krelleem un augstajam apkaklitem. Pavisam vienkarshi- piedzimu ar nabassaiti ap kaklu. Tas ari ir tas-kapec. :) Vai nav vienkarshi?


pedeja laika esmu 10reizu nomainijusi savus priekshstatus par visu. Pietiek laika.. (^neguletas naktiis) lai apdomatu un izsprastu savas kljudas, vai kaut ko uz to pusi. Sapratu, cik daudz muljkjigu lietu daru ikdiena. Stulbinji. :D

Vakar veikala stiepu roku pec shokolades, bet tomer atturejos. :) Lepojos ar sevi...

Nav daudz ko stastit. Vienigai problemas ar macishanos un majasdarbiem un laika trukumu. -Un ja......
Ka jau es ironizeju Gabim-"Macies Katrininj, macies. Esmu parliecinata, ka sezot visu dienu pie datora un macoties LATVISKI tu labak iemacisies vacu valodu un iepazisi kulturu. Esmu pilnigi parliecinata!"

Es jau tagad jutu, ka pavadu par daudz laika interneta.. Un tad veel macibas? Hej piple, hawe you got no heart?

Ludzu pazelojiet manu nabaga problematisko sejas adu.... ;(;(

otrdiena, 2010. gada 5. oktobris

Hey orange!

Mani miiljie annoying fani un nefani, un arii tei, kam nav nemazaakaas nojausmas, kas tas taads ir. (Ierakstiet youtube.com ;) )



Briivdienas bija visai interasantas. Taatad-

Sestdiena



Paliidzeejam novaakt viinogas. Visa lielaa saime.

Ziniet- vieniigaa probleema ir tas, ka esmu gara, un man tagad saap mugura. :D

Bet nav nemaz tik nepatiikams darbs. ;)

Es novaacu savu, un pusi no svena daljas. [Es, Kristiine un Svens vaacaam veinu laukumu un paareejie otru.]

Tad visu novaakushi braucaam paeest- dabuuju nogarshot visa veida 2000 gadaa taisito viinu un sulu.

Vinji gatavo arii kaut ko liidziigu snjabim no viinogaam. Pagarshoju arii to, bet LJOTI mazinju, (patieshaam lojoti mazinju) malcinju, vienkaarshi neticeeju, kad nataalija teica, ka vinjs ir salds...

Ne nu vakaraa pastriideeejos ar savu maasu.. mazlietinj. Bet visaa visumaa bija jauti. :)


Svetdiena:

Flug schow Geo schawez. :):)

Ljoti skaisti. :):)



Doma, kas man vakar neljaava aizmigt.

(Atkaape
Vispirms atvainoshos, par to, ka tik reti rakstu blogu... )



-Runaa beerns, Dievs visu dzird...
-Teevs, esmu melojusi.....

Vakar vakaraa nonaacu pie secinaajuma, ka visa cilveeces realitaate sastaav no 50% realitaates; (jaa jaa zinu- semikoli ir transvestiiti hermofrodiiti, bet ko lai dara?) 20% realitaates, kuru neredzam, vai neveelamies redzeet; un 30% melu.
Uz shiis pasules ir prakstiski kaadi 9% cilveeku, kas nekad nav melojushi (Un tie pashi ir ziidainji vai sveetie...) Paareejie 91% sarazo shos 30% melu... Izklausaas maz? Bet ljaushos piemetinaat, ka shie 91% iedziivotaaju ir paaris miljardi, bet 30% melu ir daudzi triljoni (ja vispaar uzdroshinamies tos skaistiit, un varam tos saskaitiit...)
Labi, neiedziljinaashos kaut kaadaas iespeejami patiesaas, vai arii nepatiesaas statistikaas, kuras rodas manaa galvaa (Lai gan mees taa pat zinaam, ka löielaakaa dalja statistiku rodas aptaujaajot 10 sava biroja darbiniekus... ;) )


Tas ko es gribeeju pateikt-

Es vairs nemeloshu!


Bet ar noteikumu, ka es necelshu gaismaa pagaatni, un neieshu jums klaastiit visu, par ko esmu jums melojusi.
(Varu sadereet, ka mamma un gabis pacelj rokas virs galvas un pasakas Dievam...)

Citiem vaardiem sakot- Briidii, kad t apzinies, ka tu melo visiem iznjemot dazus cilveekus(Es neieskaitu nepaziistamos utt) un tie ir- Mana mazaa maasa Laura, mana draudzene Anninja, Baibinja un Uldis unvarbuut veel kaads, par kuru es vnk neesmu iedomaajusies.
Bet lielaakajai daljai esmu melojusi. Daudz/maz- tas shobriid nav buutiski.Un shoreiz arii par baltajiem meliem nevar buut nerunas. Protams. melot, lai kadu pasargaatu it iipashi, to personu, kurai tu melo) ir pavisam citaadi, nekaa melot, lai paglaabtu savu aadu. Bet tagad padomaasim... Jaa pateisiiba var buut saapiiga, unmees jau nu negribam saapinaat citus, bet buut uzticamam un vienmeer pateikt patiesiibu ir labaak nekaa melot. Pat ja shii pateisiiba saapina, cilveeki tev pateiks paldies, jo vinjiem ir tiesiibas zinaat patiesiibu! :)

Taatad esmu apmnjeemusies nemelot, BET tas nenoziimee, ka staastiishu jums visu, ko gribeesiet zinaat. Pastaav arii kluseeshana (nesaakat man te teikta, ka es nevaru pakluseet... :@), kas buus manas jaunais ierocis. Ja negribu teikt pateisiibu- nesaku neko. Vienkaarshi vane? :)

Pa lielam sakot- gaidiet atpakalj
pavisam citu Katriinu! :)
Aha ;)

ceturtdiena, 2010. gada 30. septembris

:)

Manb muuzikaa ir 4 jee jee...
Un geo ir 3 ;( BEt u... es biju gaidiijusi 1... :D:D


Un matemaatikas skolotaajs sak, ka es saprotiu matemaatiku labaak, par visiem paareejiem :D:D

Bet iisumaa- dziivoju savu dziivi... un domaaju, par to, kaa lai ieguust veel vairaak laka.. :D:d Jo man diena par iisu visam , kas jaaizdara :D:D

pirmdiena, 2010. gada 27. septembris

Jo katram lietus makonim ir sava zelta malinja....

Pirmaam kaartaam gribeeju jums visiem ljoti atvainoties, ka es rakstu ljoti nesakariigi un ljoti nemaakuligi, ka es rakstu iisti un nemaz nedomaaju, vai juus saprotat, par ko es runaaju. Es nesolu neko. Bet es saku- es megjinashu. Es padomashu.. Un, ja dievs buus taa leemis... viss mainiisies.





Sestdiena. (es patiesham nezinu, cik ilgi neesmu rakstijusi)





Pamodos. Sapratu, ka pulkstens ir 8.15 noleemu iet gulet, bet ta vietaa lai guleetu es paceelu savu galvgali uz augsaako liimeni uzliku muuziku un saaku lasiit bada speeles 3.

Nu man bija taada doma piebiedroties saviem daargajiem draugiem paspeeleet bowlingu, saakumaa bija doma doties uz kaut ko liidziigu meza kakjim, bet taa kaa araa bija slikts laiks plaani mainiijaas. Es biju noleemusi doties lejup un pajautaat manai mammai, vai es varu iet ar vienjiem (jo KADS man personiski sms veidaa pajautaaja, vai es buushu ;) (tas taa, ka es iisti nezinu, kurs :D:D ))

Protams, ka liidz ko es noliku savu kaaju dziivojumaa istabaa, Nataalija man pazinjoja, ka vinjas jaunaakaa maasa heidi brauc ciemos. Tatad. ;( Nekaada bowlinga.

Bet taa veitaa. Mees bijaam uz lidmashiinusowu (es tieshaam neatceros, ka to sauc latviski) par godu geo chawez (vai kkaa taa to raksta. ) bija skaisti, tiaki maakonjains laiks... Un visa lielaa gjimene. Muuseejaa taatad 7cilveki. Plus nataalijas jaunaakaa maasa ar savu gjimeni- 3cilveeki; plus vecaakaa maasa- ar 6 cilveekiem... :) Arii beat braaleens ar saveim 2 beerniem un sievu. :) Muusu lielie cilveeki. :)

Peec tam braucaam ciemos pie vecaakaas maasas. vinja dazus gadus atpakalj uzbuuveeja sev maaju. :)
Preteejaa ielas pusee gan ir maaja kas pieder manam kjiimijas skolotaajam, ar kuru vinjs vnk nevar nelieliities, lai gan no ielas vinja izskataas pretiigi kantaina un nekaada. (Petiesiibaa veel nav pabeigta... :D:D )

Pieaugushie muus pameta ar vecmaaminju... Veselu baru beernu tikai ar vienu vecmaaminju, kuras klaatbuutnee pie televiizotra ir jaaseez ar taisnu muguru un rocinjaam kleepiitii.. Un neizdveshot ne skanju... Pffff..... Un tad mees braucaam maajas guleet... BB dienai... :)): (Noskatiijos camp rock 2)

Svetdiena.
9 no riita mees izbraucaam no maajas uz vilcienu. :) Devaamies uz Zirihi... " nozeelojami nogurdinoshaas 2 stundas kas pavadiitas vilcienaa, bez jebkaadas jeedziigasshii laika izmantoshanas... Nee nu bija jau labi...

Ziirihes stacija ir vnk milziga... Man leikaas ka tikai ny ir lielaaka. :) :)

Bet briidis, kad visa gjimene gauzaas par to, ka jaaseez un jagaida tranvajs, bet ir auksti. es esmu laimiiga.
Seezu uz trotuaara malas un smiadot spaardu skiasti dzeltaniigi-oranzaas kastanjlapas no tramvaja sliedeem... Neesmu paarleicinaata, ka asaras, kas paarskreeja paar manu seju, bija taadelj, ka man pietruukst Latvijas... driizaak aiz laimes... :)

araa bija lietaina un paausta rdens diena, bet vismaz tur, atskjiriibaa no shejienes izskataas peec rudens :)

Zoo ir milzoniigs, mees 3 stundaan nevarejaam izstaigaat visu.
Bet nu zveerinji miiliigi un daudz... Kka patiesiibaa neizbaudiiju... Auksts lietus un taa taalak... :):)

atpakaljceljss... Nu... Mees bijaam vilcienaa ar veel veselu kaudzi cilveeku... Vietu nav... Mums ir jaaseez uz trepiiteem, es jau biju gatava te nedaudz paciiksteet, ka neerti...
Bet tad.... Es paskatijos, kas man seez blakus...... Ticiet man uzreiz palika labaak...... :):) (Tagad rakstu staastu par sho atgadiijumu. :):) )

piektdiena, 2010. gada 24. septembris

Iisumaa...

Esmu Panda! :)







(Ja juus zinaat,kaa man gribeetos vnk publiceet blogu ar sho vieniigo tekkumu... bet nu labi...)


Es izveidoju blogu ar dzejoljiem ;) ---> Sheit

Es arii uzziimeeju liidaku, slakteru(? vai arii kaa mees izrunaajam vinja uzvaardu?) un kalveiiti, kameer mees maacijaamies par karkatuuraam veesturee.. :):)

Muuzikaa.. ehh... paprasiet kko vieglaaku.. :D

Bet galenais notikums- riit ir kkaadi sveetki, par godu kkadam tur slavenam lidotaajam (Kaa veinmeer neesmu paarbagaata ar faktiem :) (plats smaids))
Un shodien visu dienu paari lido militaaraas lidmashiinas... Paldies. No visas sirds.. Mani nekadiigi nepamet sajuuta, ka jaakjer visu ko var un jaabeeg...
Taadeelja esmu panda..
un arii citu raudoshu iemeslu deelj.. un arii svara.. :D:d +2 kg :D:D Kaa man patiik... Atbraukshu apanja. :D:D

ceturtdiena, 2010. gada 23. septembris

Ruschisch. :)

Mans draugs, mans rads... Manas dziives jeega... Mazliet pacieties.. Es nespeeju drukaat tik aatri... ;)

Bet par krievu valodu un peedeejaam dienaam. :)
Jau saaakumaa atvainoshos visiem, kas gaida manu blogu, un paliek gaidoshui, kameer es domaaju savas pusEMOigaas domas un mazliet nodarbojos ar raudaashanu.

Cilveeks, kursh nogalinaaja cilveeku, kursh izdomaaja homesickness- ir mans varonis! (sun)

Shodien nenesaas praats uz jautriibaam.. bet aatri :) (vnk liirisks noskanjojums. :) )

Krievu valodaa, man protams ir vieglaak, nekaa paareejiem.. Esmu vismaz dzirdeejusi sho valodu :) Un mums jau arii ir daudz to skanju. :)
Skolotaaja ir no ungaarijas :) Ljoti labi runaa krieviski. :) Im looking foward to know it! :P Mammiit, nerunaasiet vairs krieviski ;) Es sapratiishu ;)

KAs veel...
Es gd biju aizmirsusi, kas man patiik vislabaak- izbaudiit mirkli.. atrast skaistio it visaa... Es atkal, kaa jau latviete, padariju visu peleeku un ikdieniskju... BEt vienaa briidii, to apzinaajos... un tagad- atkal ieraudziiju sauli paarsliidam debesjumu.. atkal ieraudziiju viegli viistoshaas rozes.. un samiiciitaas pluumes, kas atgaadina speeles un ajutriibu.. un salaspili... (mmm)

Un ieraudziiju nopietnu biznesa cilveeku, smokingaa(tieshaam, nevis uzvelkaa, bet smokingaa :) ) ar spodri nospodrinaataam kurpeem melnu portfeli... un pie portfelja... mazs laaciitis,.. piekarinjs... mazmaziitinjs... bet tomeer...
atgaadina miilestiibu, kuras man te ljoti pietruukst...
Nav jau taa, ka es nezinu, ka juus mani ljoti milat, nav jau taa, ka juus to neatgaadinat paaraak biezi... BEt zinaat un juust... divas pilniigi dazaadas un pat nesavienojamas lietas....

Labi... shodien esmu tik liiriska... :) Ljoti... ieshu pamekleet kladi, kuraa rakstiit dzeju :)

Btw.. ar maadu noleemaam, ka man jaaizskataas, kaa hilary duff. ;) (par frizuuru iet runa) ierakstiet google un pirmaa bilde pirmajaa lapaa... manupraat...

Liiriskaa atkaape.

Shis blogs ir veeltiits vienam.. un tas ir Nekas... Mans labaakais drsuaks un vienlaikus arii lielaakais ienaidnieks... NEKAS.

Kalni... Upes.... Ielejas... 80to muuzika... _Un acis... skumjas... saraudaatas... Par nepiepildiitiem sapnjiem un aizmirstaam patiesiibaam.. Par lietaam, kas neizdariitas, par lietaam, kas irdariitas, bet kuraam vajadzeeja atrasties dzilji pazemee... tur., kur neviens nekad neskataas...
Par nepiepildiitiem sapnjiem.. par noguleetiem riitiem.....
Un smaids... Par neguleetaam naktiim... Par cilveeku aciim... Par sauli debesiis... Un laiku, kas veel priekshaa... Veel taalu... un daudz......... Par celju zem kaajaam, kas ejams... Un es nemaz nemeegjinaashu griesties atpakalj... Bet es pagrieziishu galvu... Un paar plecu atskatiishos uz izdariitoo... Un smaidiishu...... Vis plataako un lepnaako smaidu, kaadu vien mani vaibsti atlajus... Manaas aciis buuss asaras.... Bet shoreiz...... No prieka.......

pirmdiena, 2010. gada 20. septembris

Izlaizam faktus? aha aha.....

Peiktdiena 17.septembris

Herbstwonderung bija trakoti jautrs... un trakoti viinogiani staavs! :):) Mees kaapaam viina kalnaa. tubish viinogulaaji pa labi, pa kreisi. priekshaa un pa... entschuldigung, aizmuguree.. :):):)
Un galaa tu vari visas arii nogarshot... mmmmm... gjeniaali. :):):)
Bet nogurums taads pamatiigais. :D:D
Puishi gaaja peldeeties... Es arii gribeeju, bet ko tad es.... bez peldkustiimaa..... (Ne nu kaads jau buutu prieciigs.. :D:D )

VAkars:
ahhh... Taatad. Klases balliite.
Ziniet, man garsho fanta zero. taada kaa vecaa fanta. Jo jaunaa ir pretiiga. pee... Un fanta mango... mmmm... heaven!
Pritams(ak es sliktaa meitene) man ir jaanogarsho visi iespeejamie alus un viina veidi, kas staav uz galda.
Neapvainojaties miiljie, bet te aluss ir pee (tad jau aldaris labaaks.) Bet viins... mmm.......
Mees speeleejaam speeli. ar kaartiim. Katram izdala 3 kaartis. Un uz galda 2 liinijaas izkaarto 10 kartis ar ateelu uz leju(katraa liinijaa pa 5). Tad. Savas 3 kartis atklaatas tu noliec uz galda taa lai visi redz, un panjem lielo glaazi ar kaut ko alhakolisku. Matias ar petriku dzeera smpanieti no pudeleem. Seebi dzeera martiinii no pudeles. un paareejie viskiju ar kolu (par sevi izstaastiishu veelaak ;) ). Tad. pa vienai tiek atklaatas uz galda noliktaas kaatris.
Ja-
1 liinijas 1 atklaartaa kaarts ir taada veida, kaa tev (daama, 10, karalis utt) tad tev ir jaaiedzer 1 malcinjs.
Ja 2 liinijas 1 atklaataa kaarts ir taada veida, kaa tev, tad tu vari likt kaadam citam izdzert vinu malcinju.
Katra 2 atklaataa kaarts ir 2 malcinji 3.-3 un arttieciigi turpinaas liidz 5. Ja tev ir 2 vienaadas kaartis, tad tu attieciigi vai nu dzer vai liec kaadam citam dzert dubultaa, atkariiba kura liinija tiek atklaata.
Tagad, kad visi ir sapratushi speeles buutiibu. Es jums varu izstaastiit ka es uzvareeju. :D Jo visi dzeera kolu ar viskiju, kameer es- tiiru kolu. :D Atskjiriibu nevar maniit. :D

Un man veel viesmamma brauca vienos nakltii pakalj.. ujj ujj ujj... :D:D

Sestdiena 18.septembris

Ja. Bet... ;( viina veidi daudz, alus veidi arii... naakamajaa riitaa mirsti no galvas saapeem. ;(;(

Bet es varoniigi pieceelos un devos taalaak. :):)

Vakaraa veel viena paseedeeshana ar draugiem. (shoreiz nedaudz vecaakiem un praatiigaakiem) Puishi varoniigi piedaavaa meiteneem alu vai viinu. (es zveeru man sagribeejaas vemt :D) Bet vispaar jautri. sildijaam maiziirti uz sveciishu liesminjas un runaajaamies. :):)

sveetdiena 19.septembris

Paargaajiens ar afs brig. Peec tik pasakaina vakara nebiju gatava tik aukstam laikam. ;(;( AUgshaa kalnos ir pamatiigi miinusos. ;(;(;(
Bet- pad ienu kljuva siltaaks. :) Es arii vareeju buut laimiiga un pafocheet kko. :):)
Btw-te ir interasanti. Jumti vecajaam maajaam ir no akmens plaaksneem. ;) Un te ir kazas, kuraam preciizi viena puse ir melan un otra balta. (giggle) Un govis, kuraam kaklaa ir nevis zvaninji, bet gan MILZU zvaargulji. Nu toc manas galvas lielumaa. :D:D

Eedaam tipisko izkauseeto sieru ar maziem kartupenjiem un tomaatu ciisinjiem. mmm... gardi... un skaisti. :):):)

Vakaraa biju stipri nogurusi- nemaz nekjeeros pie matemaatikas maajasdarba. :D:D Meesw maacaamies par texsta uzdevumiem. VAi es gribu tulkot? NOp! :D Un izraadaas, ka man vaardnicaa nemaz nav taadi vaardi. pff. ;(;(

Shodiena 20.septembris

Nu... No riita maajas püilniigs iztukshiitis- nav ko eest. :D:D
Skolaa... Nu kaa jau skolaa.. Nekas iipashs. :D:D
Aaa.. Nu vieniigi ienaakot Klasee, Patriks pieceljaas un saak aplaudeet: Und jetz kommt unsere lettische power. Katrina trinkt vodka wie wasser! (un tagad naak muusu latvieshu speeks, cilveeks, kursh dzer vodku kaa uudeni.)
Protams, ka njemot veeraa, ka vinjie te taadas lietas, kaa vodkas iisti nav. :D:d Visi pasmeejaas par Patriku, kursh manaami iipashi daudz no piektdienas vakara neatceraas. :D

Es aizmirsu, cikos man ir vilciens, so... aizbraucu par agru, un nepaspeeju normaali paeest. :D ;(;(

Sportaa daudz jaaskrien- (elsojosh suns.. )
^Tagad kaajas smeldz.

Bet pa leilam labi. :):)



Taa....

1)Kaads var dabuut Man Riigas sargus vaaciski?

2) Kaadaa kraasaa man kraasot matus? Blondus, vai bruunus?

3) Noveeliet man veiksmi, es tresdien eju maaciities Krievu valodu. ;);)

ceturtdiena, 2010. gada 16. septembris

khmm

Ziniet, kas sanaak, ja juus kko ljoti miilat bet reizee no visas sirds ieniistas, taa, ka tas jums liek gribeet raudot vemt?

Tad sajaa lietaa juus kljuusiet par iistu gjeeniju!

Nu labi... tikai meegjinu sevi mierinaat.
Runa ir par muuziku...
Mums bija muuzikas diktaats. Tas ir kad skolotaajs speelee uz klaviereem un tev jaapieraksta notis... ;(;( Un tad veel vinjs pienaak man klaat un uzbrauc par to, ka es nepareizi izpildiiju maajasdarbu, un ka es nesaprotu, ko vinjs no manis grib....

Pasakiet, ka jums nebuutu veeleeshanaas latviski vinju nolamaat (visslabaakais ir tas, ka var nolamaat tikai ar krievu lamuvaardiem (giggle)) un iziet pa durviim nekad vairs neatgriezoties.

Bet no otras uses, man patiik vinja muzikaalaa gaume... un dziedaashana stundaas... un vinja psihopaatiskaa klavieru speeleshana ieurbjoties papiira lapaa uz kuras nekas nav rakstiits. Man patiik arii joki, kurus es nesaprotu, bet tie tiek pastaastiiti tik smiekliigaa veidaa....

Man ir daliitas juuutas, un es nezinu, kura no abaam njems virsroku, bet abos gadiijumos buus lielas paarmainjas.....



Stulbais valuutas kurss. 1fr=0.5535santiimi. nevis 0.4936 kaa es domaaju. So.... visi mani briinumi ar naudaam beidzot ir skaidri... kur es pazaudeeju naudu? valuutas kurss ir cits... Un tagad es vnk atkal buushu tukshaa... jo man ir tikai 100fr... un visi man ir kkam jaaatdod.. ;(;(

Es vnk "no visas sirds miilu" sho par bankaam izslaveeto valsti. (puupeedis)





Kas veel... Shodien paveeraas labs skats meitenju toletees peec pusdienaam... :D Staav rinda meitenju pie 2 izlieteem un burstee savus zobus. :D:D:D Labs...

Kas veel notiek?
Vakar vakaraa vingroshanaa bija cita trennere... man shitaa patiik labaak.. :):) Vinja liek maniem muskujiem tieshaam straadaat. :):):)

Taa... Nu.. Geograafijaa varam necereet uz sekmiibu.. :D:D BEt.... Man matemaatikaa ir 4,5! :P :):):) Jo kljuudas man ir tikai taadas, ka es nezinu, kaa pareizi pierakstiit, vai arii nesaprotu, kas piem ir Srenge. :D:D

otrdiena, 2010. gada 14. septembris

Viss un nekas (franciski)

Beidzzot jaakjeras klaat. :):):)

Pirmdiena.

Mums ir stunda, kuraa nedaram neko.. :D:D Pildaam maajasdarbus vai kko taadu. :D:D

Peldeeshana vnk iespaarda... Es nezinu... bet tas ir paaraak smiekliigi. Es tachi navaru ielekt, kad visi uz mani luur un ieveertee manu, nu jau sabojaato, figuuru. :D:D

Issti daudz no vakardienas neatceros...

AA.. EMees ar maasu sakaavaamies ar spilveniem.. Un opalikaam veelu nomodaa, lai skatiitos, kkadas diivainas filmas vai kko taadu... :D
Taadas, lai peec tam nevar mnaktii guleet, un no riita gruuti piecelties. :D

Shodiuena.

Taa... No riita pieceelos, jo man tachu r kaartiigi jaasataisaas uz skolu. :):)
VAru to normaali izdariit 20 minuutees. :):)

(Kakjis tikko briesmiigi njaudeedams ieveelaas man kleepii un tagad dzen nagus man ciskaa (veel jo prjaam briesmiigiu njaudeedams ))

2 Mtemaatikas- Noshaujiet Mani! Visi juutaas gudraaki, jo vinji reekjina uz kaukolaatora, bet es kljuudos reekjinot galvaa...

Kass veel... Stunda maajasdarbiem un ekonaamika- Kur atskjiriiba? :D A man riit jaasaak maaciities ekonomika...

Bez tam... Skolotaajs saak mani slaukt! Vinjam vajagot naudu... Pankuukainos 70 ferankus (35ls, ja gribam buut riebiigi preciizi jums saprotamaa valuutaa... :):) )

Un manam klasesbiedram sebastianam ir tieshi tik pat gari nagi, kaa man... Ko tas par vinju liecina...? :D:D

Man REligijaa ir 3!!!!! Zinu, ka taa nav laba atziime, bet ja njem veeraa, ka vinjiem ir tikai lidz 6... (Lai gan 3 arii ir nesekmiiga sheit) Bet 4 cilveekiem bija zemaakas par mani... (sun)

Labi, ka vinji man nejaustaa, kaada ir mana ticiiba.. Negrasos taisiit prezentaaciju par dievturiem... :D:D

Peec skolas sanjeemos un aizgaaju uz rock band..
Viss jau ir labi... Tikai vinjiem sestdien koncert, un vinji tagad njem veco programmu, so... shodien tikai klausiijos... Tik riebiigi, kad kaads bez sajuusmas dzeid vinu no tavaam miiljaakajaam dzeismaam un pie tam skjiibi.. ;(;(
Un ir viena meitene, baigaa zvaigzne... kuras bass man vnk griezaas ausiis... Baigaa krutaa... Jo var padziedaat zemu.. Pe.. Zemu, bet skjiibi. Es varu padziedaat zemaak, bet taisni!!!
Un madai par godu jaasaka, ka t8ur bija viens Arunveidiigais, nu izsplauts. :D:D

Njam... Vispaar vissa taa padariishana izskataas peec franchu valodas skolotaaja centieniem piepildiit savu sapni... Jo vinjs ir lead guitarist. :D:D

Vienam puisism, kurs speele solo gitaru, labajai rokai ir tikai3 pirksti. Bet vinjs speelee ar mediaatoru... Un kaa veel speelee.... mmmm.... Vnk milziigs TALANTS! :):):)

Maajaas braucu diezgan negribigi, btet tomeer, jo man pienaak paka ar manaam mantaam... Konchas un saldskaabmaize... mmm...
Juus nevarat iedomaaties manu sajuusmu ieliekot mutee saldskaabmaizi. :):) Jums tas liekaas nekas, bet man.... (mmm)

Ja... MAn nav graamatu mamm... Jo cik es sapratu, tu man atsuutiiji visu, ko tu nopirki, bet veel jau ir graamatas no biblioteikas... Ko laie s daru bez taam? Kaa lai es tagad zinu, kaa pildiit burtniicas? :(

Nee nu protams liels paldies mammai. :):):) Patr visu... Un par manaam sporta kurpeem un jogas paklaajinju.. Un kokosriekstu body butter... (ich liebe es :):) )

Man tikai tagad viss kjuus ar vien sarezgjiitaak

VEll paldies par mazo graamatinju ar franchu valodu ;););)

Es taa gribu ar jums visiem parunaaties!!!

Ich liebe ihr!
Milu juus! :*:*:*:*:*:*

svētdiena, 2010. gada 12. septembris

Kur tad citur?

Shodiem... Hmmm..



Man liekaas, ka es notiekti kko aizmirsiishu... BEt saakshu ar vakardienu :):)





Sestdiena 11.septembris. 2010. gads



Bijaam itaalija.. Daudz picas un milziigas porcijas saldeejuma. Celjs taads pats kaa Latvijaa... :D:d Bedraisn. :D:D Sveicee nav bedru, tur viss liidzens (Par to veelaak. ;))

Leilaako dalju dienas pavadiijaam shoppingmal. :D:d Tur btw viss leetaak. ;)

Unated colors of beneton- maksaa kaa normaalas dreebes, ne taa, ka mums Latvijaa. ;(;(

Un tur bija daudz tie automaati, kur tu iemet naudinju un makskjeree mantu. Siikie tur atstaaja 12 eiro :D:D Tur bija viens milziigs. Ar lieliem play boy zakjiem un simpsoniem... :D:D (Un es teishii iedomaajos par gabi- tur bija ari... KENNY! :):):) )



Maasa nopirka zuraalu.. :D:D NEkas, ka italaiski.. Toties vinja var pievienot veel vienu justina bibera plakaatu savai kolekcijai. :D:D Vinjai ir kaadi 3 dabiskajaa lielumaa :D:D



Njam.

Biju tajaa pludmale, par kuru man stastija Renate. ;) Pie vistiiraakaa ezera eiropa, pludmale no tikai akmenjiem. MMM... Skaisti.. :):):)



(Milzu probleema un skumjas... Esmu pazaudeejusi sava fotoaparaata vaacinju vakar ;(;(;(;( )



kas veel. :D:D Nu labi... Es zinu, ka man bija daudz ko teikt vakar.. Bet shodien.,.. Neko vairs neatceros. :D:D





Tatad, par shodienu (Kameer neesmu aizmirsusi :D:D)







Svetdiena 12.septembris 2010.gads


  • Pamodos.
  • Aizgaju uz toleti¨.
  • Iztiriju zobus.
  • Ieskatijos spoguli un nosausminajos par savierm matiem. :D:D Jaiet pie friziera
  • nogaju leja paest.
  • Tad aizgaju atpakal augsha un sakartoju istabu.
  • Smuka tagad.
  • Tad biju domaajusi kjetries pie majasdarbiem. Bet.. Man piezvaniija susanna un uzaicinaaja iet uz vispu, kko iedzert vai taa. :D:D
  • Protams, ka plaani atkrita, kad es jau biju pateikusi savai viesmammai, ka es bushu majas 6 (Bija 3.)

Tad nu tagad par vispas gajienu... :D

Biju izleemusi meegjinaatb apmaldiities mazpilseetaa vispaa. Taa r ljoti skaista pilseeta. :):) PAtieshaam. Neko taadu nebiju redzejusi (Nu tikai filmas. :):))

Tad veel. Ziniet kur sheit jaunieshi dzer. Svetdienaas, kad te viss ir ciet. Vinji seez uz skolas trepiiteem un dzer alkaholiskos kokteljus. :D:D Veel droshak to dariit pie policijas iecirknja. :D:D

Njam, es kaadreiz ielikshu picasa video. Likshu daudzus, jo man vnk vajag tikt pie otra pc. :):)

Es man apnika, pavazaties. Es aizgaaju gar upi uz leju... Nu patiesiiba uz augshu... preteeji vinjas teceeshanas virzienam. Apseedos vienqa vietaa palasiit graamatu, kuru man iedeva Pauls. Paldies Paulam, kursh tik atri man dabuuja e-gramatu kuru ielikt telefona. :*:*

Taa upe ir ljoti skaista, bet stindzinoshi auksta. Un ta krasa... MMMM... Tik skaisti gaishi zila... Un tur bija tik skaists udenskritums un salinja... mmm...

Bijaam ar maasu skrituljot peec tam. LEs nokritu oie pashas maajas, jo runaaju ar gabi pa telefonu un mani paraava suns.. ;(;(

Njam, bijaam uz makdonaldu (zinu, ko juus domaajat. veel vairaak lieko kg... :D:D) Bet es appedu 2 cisburgerus un man palika tik slikzti, ka es nekad vairs neediishu... ;(;(

MEkas... Ir jau labi.. Bushas. :*:*:*


piektdiena, 2010. gada 10. septembris

Tieehi man sejaa! :D:D

Shodiena ir totaala raudamaa diena. ;(;(;(

Man visvairaak pietruukst maasasa. Es nezinu kpc. Shodien liidz ko vinju ieraugu bildees vai arii par vinju iedoomaajos naakas raudaat (I love u and i vana hold u 4 eve :*:*:*)

Rakstu dziesmu Laurinjai :*:* Un eLiinai :):)



Pat braalis nepietruukst tik ljoti... Vismaz vinja deelja nav jaaroud... Lai gan nataalija teica, ka parasti vecaakajiem pietruiuks taa jaunaakaa un otraadi... Nezinu, kaa juutaas Laura... ;(;(;(

Riit braucam uzItaaliju! :):) PAstaastishu veelak vairaak :):) (Kad buushu atpakal)

Shodien sanjeemu savu pirmo veestuli muuzaa! :):) No maates (vecmaaminjas, nezinu, kka iesaukta taa.. :):) ) Tagad jaaraksta gara atbilde, un jaizdrukaa kaadas bildiites. MAmm, vari vinjai opateikt, ka vinjas veestule pienaakusi ;);)

Shodien vaacuvalodas kd. :D:D
ES nevareeju atrast telpu. :D:D Tas jautri. :):) Un tad veel tev ir dotas 90 minuutes, lai izlasiitu textu, pasvitrotu galveno un uzrakjstiitu veel kkadu texstu. MAn pürotams bija jaadasa kkas cits, man bija jaaraksta konspekts kkadam texstam par valjiem :):) Bet es tik un taa pasviitroju galveno un atpazinu maakslinieciskaas izteiksmes liidzekljus, vai vismaz centos.. :):):)

B4et es censhos! :):)

Bet ziniet... Te viss maksaa daudz naudas. ;(;(;(

KLatraa zinjaa... Shodien man sebastians nobrauca garaam ar velosipeedu.. Iedomaajieties cik smiekliigi no malas izskataas, kad tu bez skanjas pasaki chau pamaajot ar galvu un otrs izdara taa pat. :D:D Taada maashana ar valjaa muti jau vien i. :D:D (Man shausmiigi naak miegs, taapeec piedodiet, ja nepareizi burti (sun))

shodien pakaavos ar maziem puikaam. :D:d vinji apceela manu braali. :D:D


Svens tagad visu meera manaas biksses.
Diivaans.-2 katriinas bilkshu garumaa
Kristiine-1,5 :D:D

NEvaru nesmieties....

ceturtdiena, 2010. gada 9. septembris

GHuten taag mr.- Tie ir KORDILJERI, ka es jums saku! :D

Ja... Geograafijas skolotaajs ir iipash... It iipashi, kad runai aiziet liidz Chiiles izvietojumam. :)
Citiem vaardiem sakot- Shodien analizeejaam Chiiles klimatu un visu, ko vien var analizeet sakaraa ar to. Proztams, ka pusi nesapratu. :D:D

Paldies GABIITIM- Jo vinjs piesdauca nelaimi. :D:D Man buus jaamaacaas ekomnomika un jaastaipa kkadus 5kg smaga graamata. ;( Beet veel jo projaam nezinu kur lai rauj g4raamatu anglju valodai. ;(

Matemaatikas kd.

Milziisk virsraksts ikdieniskjaam lietaam. (Riit kd vaacu valodaa (scared))

Vispaar taa pat kaa latvijaa, laika par maz. Un es nekaaiiigi nevaru iegaumeet tos sasodiitos saiisinaajumus (Dots. Japieraada un atbilde :D )
Jaa... Kameer es sev domaas tulkoju peedeejo uzdevumu nozvaniija zvans. (Pfff)
So... Man nav pirmaa un peedeejaa uzdevuma. ;( (Pirmajaa bija jaapaskaidro, kas ir funkcija)

KAs veel. Jees naakamajaas 2 nedeeljaas nebuus veestures! :):)
Toti3es buus kkas liidziigs maajturiibai. :)
Un 17-HErbstwonderung! Un paargaajiens var saakties! (Es tikai ceru, ka manas kaajas izturees. ;( )

Vakar kopaa ar mazajiem biju vingriot (Abendsturnen) Bija jautri. Man tikai veel jo projaam saap roka no WII Boksa. :D:D

Kas veel. :):)

Ziniet, cik gruuti ir sarakstiities facebook cataa ar 3 ceilveekiem 3 dazaadaas valodaas. :D Jautri. Pasaki veel kammillai (Ar kuru es veelaak runaashiu spaaniski) kko latviski. :D:D aha aha.

Mama teica, ka zvaniit man nemaz neesot TIK daargi...so... :):)

Vispaar juus ljoti labi teikat galaa ar lielaako dalju savu uzdevumu. :):)

(Es printeeju araa dziesmas, bet man tik ljoti besii taa skanja- tieshi pie pashas auss.. (Un veel papiiri kaudzeem kriit aaraa. :D:D))

Njam.. smuka muuzika prasa upurus. :):)


Shodien kalni ljoti labi no riita izskatiijaasa. VAreeja redzeet, kaa tie pieliist ar sauli- Suse :):)

trešdiena, 2010. gada 8. septembris

Please dont stop the RAIN :D

Jaa. Shodien visu dienu lija.

Es jums kaut ko pastaastiishu.
Par lietu un kalniem. :)

Lai gan tas, ko sheitsauc par traku lietu, Latvija skaitaas maza smidzinaashana un mees pat nenjemam lietussargus. (giggle)

Bet tik un taa meerojot celju no skolas liidz dzelzcelja stacijai izmirksti pamatiigi. Uudens gaazas lejupa pa ar kantainiem akmenjiem nobrugeto celu. Un udens tavas kedaas pluust iekshaa taa itkaa to nemaz nebuutu. Veiniigais, ko tu vari dariit-klausiities starp dievam saulem.mp3 un plati smaidiit. :)

Un ziniet, kas veel ir skaisti? ;)
Kad es gaaju maajaas no vilciena, preteejaa ielas pusee beerni naaca maajaas no saakumskolas. Un Anja, kad mani ieraudziija milziigaa atrunaa metaas lejaa uz tuneli, un tikusi pie manis apskaava mani ar patiesu prieku aciis. Un visi paareejie beerni man maaja un teica hello. :) Man liekaas, ka sho mirkli tureeshu savaa sirdii visu atlikusho muuzu. :):)

Man jaaiet pabeigt dziesma, taapeec shis nebuus visai gars. Bet..

Es juus miilu :*:* Nekad to neaizmirstiet. ;)

otrdiena, 2010. gada 7. septembris

Wii! :)

Shodien atklaaju kaut ko gjeniaalu, ko jau sen zinaaju, bet nekad nebiju iedomaajusies, ka tas ir tik labs. Nintendo.Wii! Gjeniaali. Kaa jua es teicu.. ka esmu pienjeemusies svaraa par 8kg. ;( Un ja es taa turpinaashu sveessdu tuvu 200kg.. Taa kaa... Bet Wii fitnes ir kkas gjeniaals. :) Juutos nodarbijaajusi sevi neizejot no majas... Muskulji smeldz.. Tiik labi... Mamm... Ir taa veerts vinju nopirkt. ;) :)

Un veel kas. Mamm.. Es beidzot atradu savu jauno parakstu ;) :):)

Vakardien pirmo reizi biju uz kori. :):) Tiiik jautrs pasaaciens! Beidzot koris, kurs man patiik. :) :9 Un es padaru to jautraaku savaam meiteneem. :D Ziniet, kas ir viskrutaakais? Es esmu sopraanos! :D Iedomaajieties? :):)

Man vakar bija aatri jaapaspej uz vilcienu. Es eju atraak par vieim! Juhuu! Aman vnk kaajas garas. :P :D

Shodien bija pirmais kd. ;( Religjijaa. NEbiju maaciijusies. Un es ztaa pat nesaprotu jautaajumus. ;( :D Nu nekas. Es ceru... ;(

Shodien biju romantiskaa meitene. :):) Baigi atskjiraas no vakardienas bezruupiigaa hippy teela. :D:D

Shodien izteereeju savu naudinju..., A ko man dariit, ja man ir jaagaida stunda autobus un blakus ir vnk ideaals veikas? :):) Cenas arii nav traksa.. It iipashi, kad ir lielaas atlaides. Un vispaar te labi dzinsi maksaa 40fr, kas ir 20ls. bez atlaideem. ;) Njam, man ir zilais periods.. :D nopirku 3 zilas lietas. :):)

Braucot vilcienaa uz seetas kkadu 4km garunaa visu laiku atkaartojaas burti BER (Homesick)
Atgadinaaja miiljos bergjus, kur ztu vari ar Tobiiti iziet paskriet ma mezu, nav jaskrien kalnaa ar dieniem tracinoshiem mazuljiem. Manu zaljo maaju ar miiljo mammu un vakarinjaam kuras braalis cuukojaas un maasa vinjam saka nu-nu. Un gustavs atbild- Man nav nu-nu. :D Miss it. ;(

Shodien redzeeju, kaadu ljoti retu lietu-vilcienu uz vecaa bernes dzeldzcelja. Tur jau kaadus gadus 2 vilcieni nebrauc, jo tagad ir tunelis. Nav vairs jaabrauc kalnaa. A es redzeeju vilcienu. :)

Braucot klausos Prom uz siltajam salam.mp3 un man skjiet, ka taa ir vispiemeerotaakaa dziesma braucot un luukojoties uz kalniem. :):)
Un aizmirstoties skiitot dzelzcelja balstus liidz tie visi sapluust vienaa... :):)

Un tagad... Du du du dum.. Atveriet mutes un turiet taas valja.
Mees zinaam, ka te itkaa visam jaabuut daargaakam

kurpes prieks skriesanas-aptuveni 100ls
Graamatas-3x daargaakas, kaa latvijaa
Partika Piem sokolaade-1ls :(
Bet....
Dzinsi, bez atlaideem-20ls
Dakaine sporta soma-Latvija 64ls, sheit arii 60 bet tie ir SFr kas ir aptuveni 30ls. ;)
Laikam jau sheit ior lietas, kuras es varu pirkt te... bet dalja ir taada-labaak nee...
PVN-7,8%
Es vnk aizieshu un Latviju ar kaajaam un nomeetaashu saimas namu ar tomaatiem, uz kuriem ar markjieri uzrakstiishu Luudzu 21% :@
:D:D

svētdiena, 2010. gada 5. septembris

afs veekend.

Nekas nav jaauztver personiigi. :D:D

Nesatiku latvijas meiteni. ;(

Bet... mums bija viens krievu puisis (Mees abi maaciijamm vienam chiilietim krievu lamuvaardus.. :D:D galvenais, ka tu nevari vinajm angliski izskaidrot. kas tas ir. :D:D)

Jaa... Es un norveegju meitene(Mees btw abas jau 2 nedeelkjas ejam uz skolu. ;))- we ar ANNOYING ORANGES! Everybody loves us. (sun)
Bet oranza binu tikai es... :D:D
Dazi pat nekad nebija redzeejushiu video youtube. ;( Zeel vinju...
Buus jaaizsuuta links.

Meitene no indijas ir jauka.. Mees jau uzreiz iedraudzeejaamies. :)

puisis no norweegjijas ir vnh paarsmieklliigs... ;D;D Es nezinu kur vinjs var buuttrik komisks. :D:d
Un puisis no somijas ir jauks. :):)

Es vnk tuseejos ar tiem ziemeljniekiem vairaak... jo apmeeram 2\3 nometnes runaa spaaniski. ;( Njam... motivaacija maaciities...


Forshi, ka jaapaarsheezaas kkadas 3 vai 4 reizes lai nokljuutu trurp :D:D

Njam.. man patiik vilci4eni... atpakal celjaa veselu stundu noseedeeju 1 klases vagonaa... (Tas taa... es te neko veel nezinu... :D:D)

Man liekaas, ka tiuk daudz smiekliigu smieklu nav bijis. :D:d

Hey apple! :D:D


Je....
Mees speleejaam pasleepes tunsaa un es uzvareeju. :D:D

Un mums ar Eli (Norveegju meitene) nav skils(prasmes) basketbolaa.. we are skills! :D:d mees staaveejaam uz balkona, kjeeraam dzeku mestaas bu,mbas un likaam grozaa. :):)

Un es iemaaciijos taisiit ZOPF! :):) (zhe best bred eva!)

Mums bija saruna par alhakolu... narkotikaam un sexu... :D:d its so funny... (Protams, ka mani komentaari visa shii pasaakuma laikaa, neljaava nevienam beigt smieties)

-vinji zeeniem staasta to pashu?
-Ja..
(Un mans komentraars)-jaa... :d zeeni..., galvenais nepalieciet staavoklii... jo tad jums buus jaabrauc maajaas... :D:D

Labais...
Njam.. (Un simona appeeda bananu uz kura vinja kko demonstreeja... (Lielas acis visiem). :D:D)

Jaa... Bet bija jautri...


AAAA... Rozaa uudens! Alkohols nav atljauts... mees bijaam mieraa ar rozaa uudeni. :D:D Es, krievs un ciilietis aakstijaamies uz nebeedu... Un mortins... :D:D(Nerveegju zeens) Vinjs vnk uzvedaas tik mulkjiigi9, ka es nezinu... :D:D

Man ir jauna ticiiba Shuhejism... vai shuheikjom (tas ir japaaniski)

Shuhei ir japaanju zeens. :D:D... jaa... gruuti izskaisriot... Katraa zinjaa... Esam apgaadaati ar ljoti daudz jaunu informaaciju... ljoti daudz lietaam, par kuraam ir- ja.. Nopietni!

Njam... Kas veel...

Iepazinos ar kamillu, kas dziivo vispaa. :):)

Un ANja ar Svenu staav man blakus un rec, par manaam copiiteem (Es samuddzinu matus un sasienu, peec tam taadi nekaartiigi lokaini. (mmm))