svētdiena, 2010. gada 31. oktobris

Heloween

- Du hatest mir gesagt, dass du bist keine Hexe.
-Heute, ja. Aber Morgen.... ;)

Maza shausminosha uzkasiito frizuuru, melnajam aciim un miskastes amisu svarku vieta... Katrina dodas iekaset vecas nevajadziigas bonbongas. :D

Vispar.. Cilvekiem liekas diivaini, ka es atrodu risinajumus lietam, kuras vinji nemaz nekad nemegjinatu risinat. Ka piemeram mana svarku problema. ^Taisiit terpus pasham te ir retums. Un man nebiaj svarku.. Kas pa problemu saliec kopa lielu daudzumu miskastes maisu un tev ir kupli melni svarki, kas izskatas veci un saburziiti, gluzi, kaa raganai jaizskatas.. :):)

Uzkasiitos matus vinji rez pirmo reizi muuzaa.. :D:D Patiesham. Mazas miiliigas raganinjas jau protasm ir jauki, bet scary tipi man tuvaaki. :D

Man gan no sakuma bija ideja vienkarshi nopirkt vampira zobus un telot vampiiru no kreslas, tad man gandriiz nekads terps nav vajadziigs, bet nu visadi gadas... :)

Ziniet ko, Gabis mani neliek miera ar saviem KApec, Kapec??? Es jau 100000000 (skaitiet nulles miiljie :D:D) saku, ka es esmu katriina- i dont have to make a sence!! :D

Vispar man nevuutu japargjerbas, kas gan ir briesmiigaakas par katriinu.. :D:D



Ej ej.. Es tiku pie 20 gadus veca, bet ljoti laba sintezatora, kuram neskan 2i taustinji, bet parejais ir ljoti labi. :D Un pie 20 gadus veca ritmbox. :D:D Idealais muzicieris. :D:D :):)

Juutu, ka kaut kas top. Liidz veelakam ;) Eju est ZOPF! :):)

sestdiena, 2010. gada 30. oktobris

Hmm

Njemot vera, kads man shodien ir nejauks noskanjojums. Ne nu nav jau traki. Es te vienkarshi palasiiju Sabines blogu, kura kaa izradas ir parcelusies uz dzivi Dubliuna! Kas man bija shoks.

Atceros, ka mees gjimenee paarrunajam ideju parcelties uz Australiju. Atceros savas sajuutas. Kad bija tikkai 2 iemesli, kapec es to negribeju...... Un ziniet? Lasot Sabines blogu man pat sagribejas, lai mees kaut ko tadu arii buutu izdariijushi. Tas ir tikk aizraujoshi, ka man pat saka likties, ka mana islaiciga dzive sheit nav nekas iipash. Man gribeetos nakamgad braukt padziivot Anglija. Kaut vai uz 3 meneshiem... Tikk ljoti gribas... (sun)

Un veel kas... Mani kaa vienmer parnjemushi pasparmetumi. Man skjiet, ka mans blogs nav interasants, ka nav velmes to lasiit. Ja. Sakumaa es rakstiju labi. Bet tagad.

Esmu arii apdomajusi iespeju nedaudz pastradat ar sevi, bet laikam bez kada gariiga skolotaja buus gruti. ;( Bet nu.. Ar sevi sheit vienmer varu izrunaties skalji, ja vien tam ir kada redzama jega, jo neviens ta pat nesaprot, ko es saku.

Te rudens uz ziemu nomainiisies aatri. Taa kaa esmu jau ar mammu visu par sava sapniisha piepildiishanu sarunaajusi, tagad tikkai jatur ikskjis, ka nepazudiis no plaukta liidz nakamajai piektdienai vai sestdienai.. Ev... tas gan ir riskanti. ;(;( Mamm, kad tu vari man parskaitiit?


Man juusu pietrukst.. Viss sliktaakais, ir tas, ka man sheit nav manas gjimenes, un brizos, kad ir patiesham slikti- nav kas saminjo, es esmu viena, nav neviena, kas mani miil.... Tas pietrukst. Sakshu veel piekrist Anastasijai(AFS brivpratigajai no nometnes) ka jasak meklet draugs, citadi buus janomirst aiz milestibas trukuma, tas gan peec tam aizbraucot sagadas problemas, bet kadreiz jau vajag buut egoistiskia kazai. ;);)

piektdiena, 2010. gada 29. oktobris

Mazliet saulaina smaida nolaizas par piektdienu.

Uzrakstiju Franchu vgalodu uz 8! :):)
Larisa man sastadija testinju. :):)

Shodien ir pirma diena, ka d esmu apnjemusies izdariit visu, kas ir manaa sarakstaa. :):) Nu.. Tad man laikam buutu jaaiet augsha un jasak dariit, bet.. Natalijai ir klients. Vinji tur augsha nodarbojas ar ta saukto psihosintezi. Vai kaut ka taa. :):)
Tadelj nevaru iet savaa istaba un tagad gaidu liidz vareeshu tur iet un man veel ir daramais. :):)

Bet man ir arii citas lietas, par kuram domaat. :):)
Vai jums ir kaadreiz gadiijies kaut ko ieraudziit un nespeet noticeet, ka tas tiesham tur ir..
Nu es ieraudziju savu mazo meerkjiiti. :):)
Nu labi... nnav jau mazinjs... sver kaadus 30 kg. :):):)

LUUUUDZU mamm... :):):):)

ceturtdiena, 2010. gada 28. oktobris

Smagie brizi vienatne..

Cause im hier alone, whit no one who loves me;
No one who hugs me, and all that i can do is cry.....

Oki.. izlaidiisim dziesmas parejo texstu.. Bet principa melots nav. Vienkarshi nav jauki.

Beidzot uznaca taa sajuuta, kur aman uznaak Biezi LV. Sajuta, ka esmu izdarijusi, ko ne taa un ka es nezinu ko tieshi.

Ierasti, bet sheit taa ir pirma reize 2 meneshos. Veinkarshi siiikajiem(piedodiet, bet arii savu 15 gadiigo maasu taa deeveeju) bija tieshi aizvakar jabut tracinoshiem un kacinoshiem. Tieshi mana izbeigshanas dienaa, kad man nav speka buut pozitiivai.

Taatad. Kas notika:::......

Es sedeju sava istaba un macijos. Kristiine ienak pajautaa kko par to, kad ir ziemassveski un nedaudz apstasta man, kadas tradicijas ir sheit. Tad (Man jamacas Anglju valodai un Ekonomikai) vinja staigaja pa manu istabu aztikdama visas manas mantas, savandiidama gultu, un panjemusi manu lakatu meta man to seja. Parmezdama, ka man neesot nekadas reakcijas, jo kad vinja man kaut ko metot, es nekad nelieku rokas prieksha galvai. Un ka tieshi tapec es esmu tik dumja, jo mana galva vienmer kaut kur atsitas. (Tas taa, ka vinja trapa vienaa no 100 reizeem... :D:D ) Tas jau taa kaa iedzelj, bet es neko.. meegjinu iedziljinaaties texstaa, kuraa saprotu katru 10 vardu. Tad, vinja atrada manu dezodarantu un dteidzas izpust to mana istabaa...
Es saku- ludzu nedari taa, tas maksaa naudu, un nnebuut maz. un man tagad ir jakoncentrejas, un mums daudz veel kas shodien jadara un nav nemaz tik daudz laika.
Vinja saka- bet es gribu. Es tagad izputishu, tu kliegsi, es iemetiishu tavaa gultaa un ieskrieshu savaa istaba, un tu tur neko nevari dariit.
Protams, vinjai taisniiba. Ja es nekliegshu vinja turpinaas puust.
Neliekas, jau nekas liels, ja? Bet vinja to dara katru dienu, vai vismaz katru otro. Un es varu teikt ko un kam gribu. Nekas neliidz.

Un tad. Es eju speeleet Wii. Naak Kristiine ar Anju panjirgajas par mani ar vaardiem, kuru noziimi jsau esmu jautaajusi skolaa.(partulkot nevaru, bet saprotiet- slikti vaardi)
Un tad Kristiine saka-"Naac skaties, kaa ir jaatiira tolete, jo tev tas nakamreiz buus jadara."
Es- Nee, tu dari visadas liktas lietas man. Es ar tevi nekur neieshu.
Vinja- tad tev tas buus jadara divreiz.
Es protams pajautaaju kaapecc un pazinjioju, ka vinja var teikt ko grib, neesmu vergs, lai man paveletu.
Shiotaa sadusmojas. Pazinjo Natalijai, ka es nepaliidzu (viesistabu sakopu jau pirmdien :P Ta ka es savu jau padariiju. ;) ) un uziet augsha.

Natalija saka, ka mums tas jadara kopa un ta talak. Es vinjai visu izskaidroju, bet vinja nesaprata, kur ir problema. "Tss tachu ir jautri.", vinja man teica.



Neko jautru tur neredzu..
Uzgaju augsha un uzrakstiiju beedu dzeismu.
Man vienkaarshi juusu pietruukst..... :*

otrdiena, 2010. gada 26. oktobris

No rita Saules sveiciena vieta jataisa atvadu sveiciens saulei. ;(

Mani vienkarshi shodien "nomierinaja", ka shii ir pedeja saules nedelja sheit. Un tad... ;( Atta sauliitie uz 3 meneshiem.. :(
Ne nu kaut kur Vispa jau buss sauliite ik pa briitim, bet nu...

Mums vispar tik skaisti tagad. Puse kalnu ir ziemaa. Te ir shausmigi auksts un salnas, bet tomer rudens. 20 minuutes mashinaa un tu esi citaa gadalaikaa. :):)

Un tagad par kaut ko interasantu. :)
Shodienas Kjinijas stunda skolotaajs bija tiik smiekligs. Pastastiishu par daziem. ;)

Shodien dedzinajam viinu.
Skolotaajs jautaa: "Cik viina ir alkahols?"
Nilss:"13 vai 14 procenti, ja runajam par wallis sarkanviinu, kurs pec smarzas spriezot atrodas trauka, ko jus turat prieksha."
Skolotajs:"Wow... Kadam te ir alkahola problemas.. (aizgriezas)" :D:D
Klasi paarshalc smieklu salts...

Tad Patriks pajautaja:"Un pec kaa garsho destiletais vins?"
Skolotajs:"Nezinu.. neesmu nekad nogarshojies... mees nekad nelietojam kinija izmantotas vielas.... nu neesmu nogarshojies..... liidz shim... :)"
Veel viena shalts. :D:D

Skolotajs iedeva Vivi paostiit ozamo spirtu: "Tikai neelpo dzilji. citadi es ar tevi vareshu darit visu, ko vien veeleeshos. "
:D:D Vienkarshi nesatricinaami. :D:D

Veel bija kaut kas, bet es jau aizmirsu. :D:D

Esmu saakusi aktiivi sportot. ;);) Kads nezin, kaadu labu vingrinajumu sanu muskuljiem? ;);)

piektdiena, 2010. gada 22. oktobris

Mazliet klusuma un neredzamu saules staru.

Es vienkarshi nolemu, ka mes izlaidisim to posmu, kura es neko nerakstiju, un rakstisim par tagadni. :)

Shodie no rita pamodos. Aizgaju nomazgat seju un iztirit zobus. (Laigan vareju to labak buut izdarijusi veelaak....) Atgriezusies istaba iegulos gulta un uzsaku jau pa otram lagam lasiit gramatu "Mazas sievietes". Sapratu, ka kaut kas smako. Piecelos sedus un panjemu savu paklajinju, kuru vakar neverigi biju nometusi gultas kajgali. Un kads muljkjis(Man ir aizdamas, ka tikko nosaucu sevi par muljkji) vakar bija aizveris durvis, kad kakjis vel bija istaba. Manam paklajinjam ir caurumi, un vinjs ir apcurats, ko es protams pamaniju, tikkai tad, kad es viju pacelu gaisa tadejadi izliedama vissu uz gridas un nedaudz uz gultas... Ar to vel manas nevaiksmas nebeidzas. Atri saslaucijusi gridu panjemu paklajinu, un devos uz dushu, lai mazgatu pakljainju, un pie viena sevi, jo uz celjiem biju slaucijusi shito nedarbu. (Dusmu pukjis)
Atgriezoties istaba, nonjemu gultas velju, panjemu slapjo, bet nesmirdiigo paklajinju. Un devos lejup. Izkaru paklajinu balkona struri, lai zust (preciizaak, lainotek uudens, jo paklajinjam jau nav kur zut. :D ) Nonesu veljas virtuve (taa vinji sauc telpu ar visu nepieciesham veljas mazgashanai) savu smirdigo/slapjo gultasvelju. Un uzgaju skatiities, vai ir veel kads komplekts. Protasm, ka atrdau tikkai palagu. Koverim un spilvendranai buus veel jagaida... ;( Devos augsha panjemusi Freez atsmirdinataju (Lidzeklji pret kakju un sunju smaku) un palagu. Liekot palagu, izradijas, ka kajkjis ir arii pakakajis zem manas gultas. Savacu, bet tas protams neuzlaboja manu garstavokli. Devos leja-atstajot logus plashi atvertus- Savas bedas appedu puskukuli ZOPF un divas bljodinjas kellog. (ak es muljkjiite...) Tagad sezu pie datora un raudu lasot Normja vestuli... Kaut kas nav kartiba.. citiem vardiem- pilnmenes. :):)

VAkar arii nebija labi. Anja visu vakaru ik pec 5am minutem pazinjoja, ka esmu nopirdusies un vismas 1000 reizu pazinjoja man, ka es smirdu. Jauki, it ipashi, ka es esmu vieniigais cilveeks visa gjimene, kas vispar nepirz nekur, iznjemot toleti (atvainojos, par sho temu, vienkarshi tada nheforsha pagadijas) veel, vakar Kristine un sikie bija iepirkties- sapirka sev visvisadus sudus vakaram, kiad skatiisies filmas- un ne jau nu par savu, bet gan par mammas naudu. Man vinji pazinjoja, ka filmu ar vienjiem es skatiities nevaru, un est vinju paiku arii nevaru, jo uz diivana par maz vietas. Un pats labakais, ka man shodien jasuuc diivans, jo Vinji sadrupinaja tur visu. Es patiesham varu justies apmierinata...


Piedodiet, par sho nejauko zinu, bet... Nevar jau vienmer smaidiit vane? :):)

ceturtdiena, 2010. gada 21. oktobris

Mazliet neticamas veiksmes

Vienmeer esmu zinaajusi, ka man vajag draugu, kuram ir mas^hiina. it iipashi sudrabains volvo. :D:D Jaa jaa kreslas fani. :D:D

Es vienkarshi sanjemos un aiznbraucu ar michi, jonu, niki un jonatanu iedzert kafiju. :) (protams, ka es nedzeru kafiju. D::D ) Bija jauki. :) Un mani veel aizveda majas... :) Vienkaarshi jauki.. Paseedeeju stundu bet jau tikku ieluugta uz 3 balliitieem. :D:D

TAs arii viss miiljie. ;*;*

Reizem skjiett, ka man pietrukst gaisa.

Pedejas naktiss sapnjos smoku.
Neesmu parliecinata, kapec. Nespeju tulkot lietas ko redzu.
Vienigi uzzinaju, kapec man ir problema ar pieguljosham krelleem un augstajam apkaklitem. Pavisam vienkarshi- piedzimu ar nabassaiti ap kaklu. Tas ari ir tas-kapec. :) Vai nav vienkarshi?


pedeja laika esmu 10reizu nomainijusi savus priekshstatus par visu. Pietiek laika.. (^neguletas naktiis) lai apdomatu un izsprastu savas kljudas, vai kaut ko uz to pusi. Sapratu, cik daudz muljkjigu lietu daru ikdiena. Stulbinji. :D

Vakar veikala stiepu roku pec shokolades, bet tomer atturejos. :) Lepojos ar sevi...

Nav daudz ko stastit. Vienigai problemas ar macishanos un majasdarbiem un laika trukumu. -Un ja......
Ka jau es ironizeju Gabim-"Macies Katrininj, macies. Esmu parliecinata, ka sezot visu dienu pie datora un macoties LATVISKI tu labak iemacisies vacu valodu un iepazisi kulturu. Esmu pilnigi parliecinata!"

Es jau tagad jutu, ka pavadu par daudz laika interneta.. Un tad veel macibas? Hej piple, hawe you got no heart?

Ludzu pazelojiet manu nabaga problematisko sejas adu.... ;(;(

otrdiena, 2010. gada 5. oktobris

Hey orange!

Mani miiljie annoying fani un nefani, un arii tei, kam nav nemazaakaas nojausmas, kas tas taads ir. (Ierakstiet youtube.com ;) )



Briivdienas bija visai interasantas. Taatad-

Sestdiena



Paliidzeejam novaakt viinogas. Visa lielaa saime.

Ziniet- vieniigaa probleema ir tas, ka esmu gara, un man tagad saap mugura. :D

Bet nav nemaz tik nepatiikams darbs. ;)

Es novaacu savu, un pusi no svena daljas. [Es, Kristiine un Svens vaacaam veinu laukumu un paareejie otru.]

Tad visu novaakushi braucaam paeest- dabuuju nogarshot visa veida 2000 gadaa taisito viinu un sulu.

Vinji gatavo arii kaut ko liidziigu snjabim no viinogaam. Pagarshoju arii to, bet LJOTI mazinju, (patieshaam lojoti mazinju) malcinju, vienkaarshi neticeeju, kad nataalija teica, ka vinjs ir salds...

Ne nu vakaraa pastriideeejos ar savu maasu.. mazlietinj. Bet visaa visumaa bija jauti. :)


Svetdiena:

Flug schow Geo schawez. :):)

Ljoti skaisti. :):)



Doma, kas man vakar neljaava aizmigt.

(Atkaape
Vispirms atvainoshos, par to, ka tik reti rakstu blogu... )



-Runaa beerns, Dievs visu dzird...
-Teevs, esmu melojusi.....

Vakar vakaraa nonaacu pie secinaajuma, ka visa cilveeces realitaate sastaav no 50% realitaates; (jaa jaa zinu- semikoli ir transvestiiti hermofrodiiti, bet ko lai dara?) 20% realitaates, kuru neredzam, vai neveelamies redzeet; un 30% melu.
Uz shiis pasules ir prakstiski kaadi 9% cilveeku, kas nekad nav melojushi (Un tie pashi ir ziidainji vai sveetie...) Paareejie 91% sarazo shos 30% melu... Izklausaas maz? Bet ljaushos piemetinaat, ka shie 91% iedziivotaaju ir paaris miljardi, bet 30% melu ir daudzi triljoni (ja vispaar uzdroshinamies tos skaistiit, un varam tos saskaitiit...)
Labi, neiedziljinaashos kaut kaadaas iespeejami patiesaas, vai arii nepatiesaas statistikaas, kuras rodas manaa galvaa (Lai gan mees taa pat zinaam, ka löielaakaa dalja statistiku rodas aptaujaajot 10 sava biroja darbiniekus... ;) )


Tas ko es gribeeju pateikt-

Es vairs nemeloshu!


Bet ar noteikumu, ka es necelshu gaismaa pagaatni, un neieshu jums klaastiit visu, par ko esmu jums melojusi.
(Varu sadereet, ka mamma un gabis pacelj rokas virs galvas un pasakas Dievam...)

Citiem vaardiem sakot- Briidii, kad t apzinies, ka tu melo visiem iznjemot dazus cilveekus(Es neieskaitu nepaziistamos utt) un tie ir- Mana mazaa maasa Laura, mana draudzene Anninja, Baibinja un Uldis unvarbuut veel kaads, par kuru es vnk neesmu iedomaajusies.
Bet lielaakajai daljai esmu melojusi. Daudz/maz- tas shobriid nav buutiski.Un shoreiz arii par baltajiem meliem nevar buut nerunas. Protams. melot, lai kadu pasargaatu it iipashi, to personu, kurai tu melo) ir pavisam citaadi, nekaa melot, lai paglaabtu savu aadu. Bet tagad padomaasim... Jaa pateisiiba var buut saapiiga, unmees jau nu negribam saapinaat citus, bet buut uzticamam un vienmeer pateikt patiesiibu ir labaak nekaa melot. Pat ja shii pateisiiba saapina, cilveeki tev pateiks paldies, jo vinjiem ir tiesiibas zinaat patiesiibu! :)

Taatad esmu apmnjeemusies nemelot, BET tas nenoziimee, ka staastiishu jums visu, ko gribeesiet zinaat. Pastaav arii kluseeshana (nesaakat man te teikta, ka es nevaru pakluseet... :@), kas buus manas jaunais ierocis. Ja negribu teikt pateisiibu- nesaku neko. Vienkaarshi vane? :)

Pa lielam sakot- gaidiet atpakalj
pavisam citu Katriinu! :)
Aha ;)