piektdiena, 2010. gada 31. decembris

2011

Ko lai saka.
Man ap 23:45 aizgaja, ka LV jau ir jaunais gads, un ka es laikam dzivoju pagatne! :D

Pateicoties manam muljkjigajam idejam, kuram darbojas pakalj ari visa gjimene, jo bez sampaniesha un saluta te citu tradiciju nav, man bija jauks jaungads... Precitzak Silvestra svinibas. :)
Kaut ka pa pedejam 20 minutem paspeju izteret visu savu kreditu. Nezinu, no kurienes mana prata uzradas ta doma piezvanit Madai... tika juki atgriezties vecajos labajos 2010 gada ziemas laikos, kad gaju staigaties ar suni un runaju ar Madu pa telefonu. Nebiju vinju tik sen dzirdejusi, ka biju jau aizmirsusi, ka vinjas balss skan! :) Ta nu kur gadijies kur ne- viss kredits pazudis. :D
Bet es priecajos... Neviena lieluma nauda nav ta verta, lai atturetu mani no pljapashanas ar draugiem. :)
Gads aizsakas ar 10gades lielakajiem Hitiem. :):) Tadam dziesmam kuras jau sen biju aizmirsusi, un kuras man atgadina tadus notikumus, par kuriem jau sen esmu aizmirsusi....

Katra zinja man patiesham ir nojausma, ka shis gads bus izdevies. :) Pateisham bus! :):)

Mans 2010

Visas vacijas slavenibas taisa raidijumus ar nosaukumu "mans gads 2010". Tad nu es ari uztaisishu kaut ko tadu. :)

Bet sakuma, pastastishu par mazajam ziemas atskjiribam. Pirmam kartam, sniega ir mazak, otram kartam sniegs snieg ka pulveris visu laiku. ;( Un nemaz ne tik daudz. te leja sniegs ir ka mazi krietstalinji, visas lapas un koku zari, ja ta tuvak papeta, ir skaisti noklati ar maziem ledus kristalinjiem, kuri nemaz nekust, kad tiem uzpush silto elpu. :)

Bet shis gads ir bijis ljoti jauks, stresa un satraukumu pilns. :) Bet gads, kuru es gribu atcereties. Esmu sasniegusi tik daudz. Bija gan ljoti daudzi mirkjli, kuros es patiesi gribeju nebut es... (Dazas sms sarakstes, kuras es nezinamu iemeslu delj vel esmu saglabajusi)
Es nezinu, ko esmu tadu sadarijus, lai to nopelnitu, bet paldies! :*

Gads sakas ar Madaru un Irbi... un Maksi... :D:D Zinu, es biju kaitinosha taja nakti, man bija depresija, bet man liels prieks, ka mes bijam kopa shaja ipashaja nakti. :):) Ari tad, ja es jums sameloju. :*:*:*

Elin: Es nekad nespeshu tev pietiekami pateikties kaut vai par to, ka tu esi! Patiesi. Tu eis viens no tiem retajiem cilvekiem, kursh mani notur uz kajam, kad es gribu krist. Ari tajos brizos, kad tu nezini, ko teikt, lai mani uzmundrinatu. Man pietiek ar to, ka tu tiesham velies palidzet! Man tevsi neizsakami pietrukst, un man ir ljoti bail tevi pazaudet!Es patiesham nezinu, ko lai dara, vai saka, bet pagajushais gads, viss, ko mes kopa esam darijushas(kas vienkarshi ir parak daudz, lai te visu uzskaititu) man nozme ljoti daudz... Nespeju sagaidit, kad vareshu tevi atkal samiljot!!! :):)

Madar: Paldies, ka pacieti manus izgajienus un centies but man blakus. :) Paldies par tiem MILZIGAJIEM stridiem, lai gan mes stridejamies tikai caur telefona ekraniem. :) Saliekot mus abas kopa mes esam perfekts cilvecinjs, bet mes visi zinam, ka nevaram mus vnk salikt viena. Tadelj laikam esam ta viena otrai piekerushas. :) Jo gribam kaut ko macities. :) Paldies tev daudzkartigi- par visiem cilve4kiem, ar kuriem esmu iepazinusies tevis delj, par vienu no vistrakakajiem pasakumiem LZO uz kuru mes bijam kopa, par TARHUNU un iespeju tevi kaitinat (ka jau muljkjigs cilvecinjs megjinu tada veida pieradit savu piekershanos- es kaitinu tikai tos, kurus milu. :) ) Paldies par ballitem un dziesmam, paldies par P speed (shi grupa bus vienmer musu atminja. Tieshi tagad(kad to rakstu) pirms gada mes sutijam sms, un uz liela ekrana paradijas uzraksts- P speed rock) Kaut ka nespeju noticet, ka tu man piedevi manus melus, lai gan es tev piedodu katru reizi, lai ari cik garu un asu nazi tu neiedur mana mugura. :) (un tagad uzliec "A thousend miles" un padoma par mani. :) ) (Tava sirsninja vienmer uzsmaida man, katru ritu, katru riezi, kad panjemu telefonu :) )

Irb: nespejku iedomaties vel kadu cilveku ar tik plashu sirdi ka taveja. Partiesi- vienmer, kad man bija skumji vareju versties pie tevis- tu vienmer prati uzmundrinat. Bet ne jua tikai, kad man bija skumji. Tu esi viens no retajiem cilvekiem, kurs mani saprot un var izturet manas trakas idejas, ne tikai izturet, bet gan ari darboties lidzi! Es nezinu, ko es bez tevis daritu. Ar ko kopa aukstas ziemas naktis ietu uz Juglu, ar ko kopa es varetu spelet badmintonu ziemas vidu?
Ko gan es varetu milet ka tevi? Es gribeju tikai teikt, ka man zel, ka shogad nevaru but ar tevi jaungada- itka jau "ka gadu iesaksi- ta pabeigsi" Bet es lepojos ar visu, ko tu esi izdarijusi. Un es gribu sedet pirmajas rindas visos tavos sasniegumos, kuri naks daudz- to es varu garantet!

Renat: Man nav vardu. :D Nespeju tev patekt paldies par visam tam reizem, kad tu mani iztureji. Kad tu tomer nepagriezi muguru un nepateici, ka mani nepazisti. Paldies tev par shausmigi jautrajiem pasacieniem. Par ziemas olimpiadi. Gribu tev pateikt, ka nespeeju iedomaties sevi tadu, ka tagad, bez tevis. Es tevii njemu par piemeru- diemzel iznakumi redzami tikai tagad. Ceru, ka sagaidisi mani atpakalj tik pat pozitiva un perfekta, ka vienmer! :*:*

Anna: pagajushais gads mums ir nesis ljoti daudz. Mes esam satuvinajushas. Atradushas kopigu valodu. Tu mani esi iedvesmojusi redzet visu savadak-labak. Tu esi vairakkart teikusi, ka tu nespetu to, ko speju es. Bet tomer- man butu daudz kas jamacas no tevis. Tu esi tads cilveks, kurs iedvesmo, kurs padara citus labakus, kurs liek tev pasham justies labakam un gribet darit labak. Tu esi patiesa draudzene, un es ticu, ka tieshi tadi cilveki, ka tu- manis sho pasauli un padaris to labaku mums viesiem. Es tikai velos- kaut vareshu stavet tev blakus un noverot, ka pasaule tava ietekme ir mainijusies. Es gribetu, lai tu redzi, ka esi jau izmainijusi manejo.
Nekad nespeshu tev pietiekami aprasktit savas izjutas, kad man pienaca tava vestule un tava pacinja. Es vai apraudajos no laimes ieraugot tik pierastas zioemassvetku koncas. :):)

Laura: Pedejas nometnes mes esam sadraudzejushas un man jau sak skjist, ka pat tanks nevar nostaties mums pa vidu. Nezinamie, sasistie stikli restorana, plikas pedas, svaigas bulcinjas un danci... Veinmer bijam kopa- vienmer smaidijam. :) Man tevis ljoti pietrukst un es varu tikai ceret, ka mes varesim to visu un vel daudz ko citu sadarit turpmakaja laika. :)
Huligani nak! :D:D :*:*

Gabi: Nebus gluzi ta, ka pirmo reizi galva veidoju shadu texstu. :) Zini- pasaule ir dazadi teevi. Bet es gribeju, lai tu zini- es uzskatu, ka ir ideali tieshi ta, ka ir. Ari tad, ja ir diezgan dsarezgjiti apkartejiem visu paskaidrot. Jo patiesiba jau- apkartejiem nav nekas jasaprot, tas nav svarigi. Viss kas ir noticis, viss, ko esmu pardzivojusi- tas ir mani tadu izaudzinajis, un tu nevari teikt, ka neesi mani audzinajis. Es esmu tada kada esmu pateicoties tev. (Protams ne tikai tev) Tu varbut neesi redzejis mani- mazo briesmoni, ka mani medza devet reizi pa reizei, bet tu esi mani gana labi iepazinis. Tu esi redzejis mani cauri dienam un notikumiem, caur kuriem mani var redzet tikai mana gjimene. Mana gjimene varbut nav parasta- bet katrs uztver savu gjimeni savadak. Ari ilzite pieder manai gjimenei. :) Normis ari- lai gan dazreiz es censhos to noliegt. Bet tava vieta vienmer ir bijusi rezerveta tev, ari tad, kad tevi vel nepazinu. :)

Mamm: Es nekad nebiju domajusi, ka pienaks tads bridis mana dzive, kad es gribezu raudat delj izdarita. Zinu, jau zinu- esmu tada- rauduu par sikumiem, bet es jutos slikti par vismazakajam lietam, kuras esmu tev nodarijusi. esmu tevi nepareizi sapratusi. Es tagad redzu to, ko tu izdzivo. Es tevi saprotu. Un netiipiski pusaudziem- es gribu but tada, ka tu! :):) Es nevaru sheit aprasktit visu, par ko man tev japatiecas- ta ir par daudz. Bet es tev pasakos par iespeju- but shiet un tagad- un izjust to, ko es tagad izjutu!

Kas tik nav izdzivots. Exsameni, izlaidums, atvadas.... Stress. Skumjas.... Bet visbaidzot- esmu augusi, nekad nebeigshu to darit, bet shis gads man ir nesis daudz izmainju... Esmu ljoti augusi, ari tad, ja jus to varesiet novertet tikai nakamgad... :*:* Es jus milu! :)

ceturtdiena, 2010. gada 23. decembris

:) Ka teikt- es iemilejos vinja 12 obertoni...

Teiksim ta... Es domaju, ka neviens ta pat sho to nelasa.. Precizak manu blogu. :)

Es jau ta pat vinju tik reti rakstu, ka neviens nemaz viars neskatas, vai kaut kas ir ierakstits... Nekas..
Man katra zinja ljoti pietrukst maju... Ziemassvetki ka neka...

Mums te shausmigi list.... Sniega nav... Itin nemaz! Man vel kada bridi jasanjemas un jaizved sunitis... bet liist.. ;(;( Sodien gan speciali sataisiju savus matus lokas, jo ka mes ar Kristini nosecinajam- man nepiestav iztaisnoti mati... Tagad gan gaidu vakaru.. Mazie ari sarupejushi visiem davanas.. Es palidzeju anjai iepakot mandarinus, mazs niecinjs, bet man skjita tik ljoti milji, ka vinja grib visiem ko davinat. :):)

Man ari ir davanas. :) No nakama menesha naudas janope4rk blokflauta.. citadi vel riskeju velreiz atsedet sestdienu... Aha! Runajot par 18.12 ;)

Cik netipiski sestdienas ritam, es piecelos 6:00 un devbos uz vannas istabu. Sazmiegtam acim zem kuram regojas zili maisinji no neguleshanas, panjemu zobubirsti. Zobu pasta koz, ta ir ka nelasa uzrakstus un noperk balinosho tikai tapec, ka bija atlaide. Nelaimiga aizvelkos lidz skapim un ielukojos ieksha... Kartejo reizi nosecinu, ka butu jaievies kartiba. Izvelku zilus dzinsus un kadu jacinju... Ara ir slapjs, kas gan mani neattur vel sevi apliet ar pienu, kad censhos cik klusi vien iespejams kaut ko appest. Svena galva iespraucas pa durvim, novaid un aizver tas. Es pasmaidu un paveros uz pulksteni. Atlikusi brokastu patrslu dalja tiek iestumta mute un plastmasas bljodinja iesviesta izlietne... Man jaskrien.... Soma pleca atri uzmaucu zabakus un pakjerotr jaku izlidoju no majas.... Paarskrienu ielai neatljauta vieta un nonaku pietura tieshu 3 sekundes pirms autobusa.
iesledzu muziku un ljaujos tumsai.. "Brauciens uz Koncentracijas nometni" shie vardi iesaucas man prata. Un patiesi. autobusa nav daudz cilveku, tikai skoleni, un ta pat visiem skaidrs uz kurieni vinji brauc... Tadi pashi nolemtie, ka es...
Mes visi viena rinda ar pilnigi precizi izmeritam pusmetra atstarpem velkam kajas uz skolas eku. Uz ta saucamo "akvariju" pie Mr. Zivs. Ieiejot pa skolas durvim ta liekas neiespejami tuksha.. Katram ir saus iemesls te atrasties. Protsams tik skalji izdibinats kas, kur un kada ir videja atzime, lai iedalitu cilvekus grupas. Shajas grupas tad ari sasezamies. Katrs pie sava galda, bet diezgan smaidigi. Es sezu grupa kopa ar pecstundu veteraniem/sliktajiem puishiem, savu atzimju delj. Mans klasesbiedrs kluse un nevienam nesaka, ka neesmu shejieniete. Ta teikt, lajuj man izbaudit sliktas meitenes slavu
- Soreiz daudz svaigas galjas.- nosmin mans klasesbiedrs kad skolotajs vinju pasveicina.
-Visiem sava pirma reize.- skolotajs piemiedz vinjam ar aci.


Matias ir viens no sestdienu veteraniem. Te pavisam tadi ir 9. Katru sestdienu, kad notiek pecstundas vinji ir te. Mr. Zivs vairs nejauta ka vinjus sauc, bet gan vinjiem uzreiz izdala lapas.. Es ka vienmer esmu neredzama, skolotajs izlasa manu vardu(un tikai vardu) un grozas ka vejraditajs mani meklejot. Man nakas piecelties kajas, kas manam aizmugure sedetajam liek noelsties.. Man opar prieku tiek izteilkts kompliments sakara ar kalnu.... Ja.. Neciteshu..
skolotajs ir beidzot izstastijis noteikumus un mes varam sakt darbu.. Kaut kadi muzikas sviesti, kurus ta pat nekasd neesmu sapratusi, un nekad nesapratishu... Atri kaut ko sazimeju un kjeros pie matematikas majasdarba. Man blakus sola sez puisis, kuru es redzu katru dienu, et nezinu, ka vinju sauc... :D:D smiekligi, lai gan vinjs ljoti labi zin, ka mani sauc... :D:D
Puse no visiem pec 2am stundam laimigi izbirst no akvarija(eksamenu telpa). Veterani protams ir norakstiti uz vel 2am stundam.. :D:D
Es dodos majas.. Laimiga, jo zinu, ka normala gadijuma es tikai tagad pamostos, bet tagad jau esmu tik daudz ko izdarijusi... :)
Ienakot pa majas durvim es saptrotu, ka visi vel gulj. Anja un svens gan jau ir nomoda un jau ara spelejas ar sniega paliekam... Izskatas varen skumji...
Aizeju uz istabu un izkrameju somu.

Citiem vardiem sakot visu parejo dienas daljunedaru neko, un neviens ta ari nepamanija, ka manis nav...

Viosapr gribeju jums novelet priecigus ziemassvetkus, es jus visus ljoti ljoti milu! :*:*

svētdiena, 2010. gada 12. decembris

Pladies dievam!

Mes pieaugam neatkarigi no ta, ko mes velamies un ko ne. Ljoti daudzi pusaudzi velas but pilniba pieaugushi jau 12/13, vienigais ko vinji var panakt- izskatities ka 4gadigas meitenites mammas augstpapezu kurpes.
Ari tad, ja velamies palikt berni, tu tik un ta kljusi pieaudzis. To tu nespej kontrolet. Tas gan nenozime, ka nevari sapnjot, nevari ceret, nevari ticet. Berns mit katra no mums. Ja mes patiesham gribam , varam redzet visu ar berna acim. Varam atskirt kas ir labs un kas ljauns, kas vajadzis un kas ne. Varam saredzet, ka patiesiba it visaa ir par ko priecaties, par ko smaidit. Ik viena situacija ir kas jauks, kas skaists, tikai japrot, un galvenais jagrib, saredzet.
Bet lieta, ko es nekad nemainitu pret neko- manu speju apzinaties cik daudz man pieder, un cik laimiga es esmu. Patiesiba mes visi esam laimigi, tikai mes neredzem cik daudz mums pieder, un alkatigi prasam vel. Man dievs ir devis davanu, speju to saprast un piebremzet savas velmes. Nezinu, ka lai taja ar jums dalas, un vai tas visapr ir pareizi., bet man jasaka vinjam liela paldies. Paldies par visu.
Varbut mans iespaids par Baznicu nav tas labakais (lai gan jums jaatzist, ka navei ir atveleta mazlietin liela loma) Bet baznica ir cilveka izgudrojums. Manuprat viena no "Dieva"(saja gadinjuma runajot par apzimejumu) daljam ir sirdsapzinja. Mana ticiba- ticiba sev. Es nenoliedzu, ka tur augsha kads ir, bet uzskatu, ka vertigak ir ticet un paljauties uz sevi. Jo pat kristiga ticiba maca: "Dievs ir katra no mums"

Gribeju pateikt vinjam paldies, par visu: par vecakiem, par apzinju, par domam, par zinashanam, par spoguljattelu, par balsi, par dzirdi, par redzi, par speju smaidit, par skolu, par zvaigznem, par maniem miljajiem, par mani.

Nakamgad ap ziemassvetkiem gribu kopa ar mazajiem aiznest uz bernunamu davanas. Nevis tapec, lai pabiedetu (negribu, lai vinjiem ir tadas pashas domas, ka man bija, kad biju mazinja, vel jo projam murgos radas), bet gan lai palidzetu saprast cik laimigi vinji ir, un lai iemacitu davatprieku....

Visi esam veinadi, daziem pieder viara, daziem mazak, bet visi neparstajam gribet bvel...

Paldies mamm, ka tu man esi! :*:*

Rapunzel lass deine Haare unten.

Vakar bijam skatities sho jauno filmu. :)
3D. :) Es vienkarshi biju apsolijusi masai, ka mes obligati aiziesim. :)
Tagad visas mazas meitenes grib garus un blondus matus, ka princesei
Rapundzelei. :)
Bez maz via jakraso melni un jagriez isi, lai neviens nedoma, ka es arii iedomajos ataudzet matus. :D:D

http://www.imdb.com/title/tt0398286/

ka sveicietes macija latvietei cept piparkukas. :)

Pagajusho svetdien(tieshi pec furgini fest) es devos pie savas draudzenes Saras kopa ar Rachelu cept piparkukas un Majlenderlni. :) Smejamies, pastaigajamies, bet lielako ties rullejam piparkuku miklu, kas ievilkas 3 stundu garuma, jo meitenes protams uzstaja, ka zin labak, ka tas jadara, lai gan darija to pirmo reizi muza.. Mums jau redziet ir janjem paliga tadas specialas plaksnites, kuras noliek abas puses miklai, kuru ari njem mazas devas, lai izveidotos precizs biezums, musu gadijuma-2mm. Tas, miklu rulle uz cepalpapira un pa mazam daljinja.. ari cepeskrasni liek tikai9 vienu pannu, nevis 3 vienlaicigi.. pfff... :) Majlenderlni ir italju cepumi, ljotio garshigi. :)
Ka rezultata es atgriezos majas ar veselu kasti cepumiem, kuri pazuda 5as minutes.. :D:D

otrdiena, 2010. gada 7. decembris

Furgini fest. :)

Neklastishu jums par vecam apnicigam tantem un onkuljiem... Nu labi... Matzliet. (giggle).. Un par saviem nedarbiem ari. ;)







Tatad.. Pirmais, ko nosecinaju, ka tur ir nenormali daudz cilveku, un ka pavaram noteikti jabut armijniekam...



Viss smiekligakais protams, ka visas 11 Beata teva masas ir resnas vecas tanntes, kuras klainjo kopa ar savam nenormali tievajam mazmeitam pa zali. :)



Mes sedejam pie maleja galda, kur neviens mus neieverojs, izmnjemot dazas garlaikotas vecas tantes, kuras mums stasta par savam slimibam. Paedam diezgan garshigas maltites (o ja... vairakas) un nedaudz pagarlaikojamies.


Es satiku savu klasesbiedreni, kura ari izradas ir mana gjimene.


kamer visi sedeja un smejas par bildem, es aizgaju pafocet, ka spelejas mazie berni... Visparigi interasanti, ka mazie berni uzeiz pienjem mani ka savejo, neatkarigi no ta, ka vispar man nebutu te jaatrodas. :)
Tikmer lielie saka spelet to speli, kad tev jaraksta pilseta, zvers, vards, un kkas tur vel uz viena konkreta burta. Ta nu es devos apsesties vinjiem blakus un paverot speli. Speleja Kristine(mana masa), Ramona(vinjas masica, 11 gadi), Vannesa(Ramonas masa, 16 gadi), Un Joe(kaut kads ele rata rada gabals, kurs izskatas jaunaks neka ir, 19 gadi). Kamer es(nev ne mazakas nojausmas, cik veca esmu), Jans(13), aleksandro(Ramonas bralîs, 14), Anja(9), Dani(Joe bralis, 20) vienkarshi sedejam un traucejam koncentreties... :) Velak, kad kads mums piesolija kaut ko atnest no veikala. :D:D un bildes jau gaja otro reizi uz apli, mes(Es, Kristine un Vannesa) sedejam pie pasam tumbam un dziedajam lidzi muzikai :)
Kad atgriezas musu "lielie radagabali", kuri vel pa visu bija paspejushi samacit sikajiem pasaizstaveshanos, jeb ka mes to nosaucam "lielo maasu spidzinahshanas panjemienus", un atnesa, ko dzeramu, ari pieaugushie jau bija manami padzirojushi, lai vairs nesaprastu, iko mes daram. :) Milzigs daudzums energjijas dzerienu, kurus mes pec izdzershanas samazinajam mineaturas bundzinjas, viena pudele jegermeistara un kaut kada paveida vodka(ciest nevaru, jebkadu vodkas veidolu, tadelj paspideju, ka vienigais cilvecinjs, kurs neko nedzera. :)). Nedaudz jametajas ar zemesriekstiem, kurus sikie meta Danija mute ar visu caulu... (garsho tac pec koka...)
Tad atnaca Nikolaus. :D Visus tevus izsauca uz skatuves un lika tiem stadit prieksha savu gjimeni. Viens tevs iznaca pazinjoja, ka te ir vinjs, un vinja bralis, parejie jau sen gulj. :D:D Kad izsauca Beatu... (giggle) vinjs bija aiaizmirsis, ka sauc vinja sievu. Protams, es jau pirms tam zinaju, ka vinjs ir par daudz iedzeris, jo vinjs sedeja mums blakus, kamer mes dzeram, un kamer mani spidzinaja. :D:D un vispar neko neteica, bet vinjs neaizmirsa, ka sauc mani, no kurienes es naku, cik gara esmu un cik valodas macos.. :) :D:D
Pec Nikolausa aizieshanas mes ari devamies vel kaut ko iepirkt, jo citadio mums sajka nakt miegs. Atgriezamies ar pudeli roza Vodkas, kas garsho pec sirupa :D (jaa, to es pagarshoju, ebt tas ari tikia ta intereses pec..)
Vakara baigas, kad visi bijam izsmejushies ta, ka presite sap, un visus izspidzinajushi, visi nogushi un nogarlaikojushis, sedejam un megjinajam nesmietes, lidz mus aizveda majas... Pa lielam tas ari viss...

Tagad mani veel spidzina atgadinot ta vakara notikumus.. :D:D

Touchsreen 2007

Izskatas, ka mazs TV. Patiesham.

Mans jaunais MP3, uz kura rakstits "skarienjutigs ekrans". Kapec pedenjas? Jo skarienjutigie ekrani pirmo reiz paradijas 2009. gada. Manam pleyeritim ir clicksreen. :D:D Tas nozime, ka ektrans ir viena liela poga.

Bet vispar gribeju patiekts paldies Gabim un mammai. Un es tik un ta neuzskatu, ka esmu to visu pelnijusi. :*:*:* (nobirinu laimes asarinju)


Ieshu skatities TV sava MP3 (tas patiesham taa ir ;) Man ir tv mp3 ;))

piektdiena, 2010. gada 3. decembris

Zvaigznjainie secinajumi.

Vkar gaju ara ar suni (lai gan patiesiba to daru katru vakaru..) un nosecinaju, ka te ir tada mazta ielinja, blakus dzelzceljam, kas noved nekurienee... Liela plava, kuru scerso sliedes, kas atdalitas ar lielu betona muri.. No shis plavas es redzu visu tik skaisti pelecigi melnu, ar spiguljojosham gaisminjam/zvaigznitem tur augsha. Pirmo reizi esot shiet sapratu, ka neesmu nemaz tik talu no majam. Tas pasas zvaigznes... tas pasas melnas debesis, smaidigas zilinosalushas lupas un izelpas tvaiki, kas lenam paceljas virs mums. Ta pati sajuta.... Varejuiedomaties sevi ar Tobi bergju meza... Divus vien.. Tik labi... majas... (mmm) Miers, nekas netrauce, bet smaids tads, ka es pat dziedat saku. :)
Mazais mierinjs iestajas, pat nobirinaju laimes asarinju.
Es pat skola gaidot Krievu valodu sapratu, cik sausmigi man pietruks so gaitenu, kad bushu lv..... Cik ljoti daudz man jau nozime shie cilveki.

Ko darit, ja es gribu dalities? Ko darit, ja mana sirds grib divas majas?

Atgriezoties es smaidiju... Iegajusi istaba laimiga iegulos gulta... No pagalma puses var redzet lielos griezos ratus...
Bet ne vienmer viss ir tik ideali, ka liekas... Lielais drausmigasi kalns, izradas aizsedz pusi no redzamajam zvaigznem... Patiesie lielie greizie rati nav redzemi, tikkai to puse, kuras nobeigumu es redzu braucoshu mashinu ugunis- to, kas brauc tur augsha.. Ka kritoshas zvaigznes manas smaids nozud no sejas... Ne viss ir ideali....

ceturtdiena, 2010. gada 2. decembris

Dazreiz tam nav jabut garam, lai butu labs- teica mans tevs.





Mazliet jaapstasta par skolinju. :)





Geografija: Mums geo ir pirma stunda pirmdienas un ceturtdienas. Jus varat iedomaties, cik laimigs ir musu, jau ta sarkastiskais skolotajs, kad vinjam pilna klase ar 21 pusaizmigushu skolnieku. :D (Starp citu, kapec visas manas klases vienmer ir 21 skolens?) Vinjs njemas tik ironizet- Ajj, kurb tik es pasaule nesmu bijis, bet nekas man neliekas skaistaks, par shito baru, kuri plata mutes, ka zivis (es maku tulkot izteicienus (rock) :) ) kuras tver gaisu. Protams, ka shim zivim izlauzas pa smieklinjam. Bet skolotajs tik turpina runas par Kjinu.


Mums tatad jamacas viss par Kinu. Kas gan man neizprotamu iemesli delj ietver Romas, Manhetenas un vel kaut kadas valsts jaunas galvas pilsetas planus. :D Nesaprotu kads tam ir sakars ar Kinu. :) Visi apgalvoja, ka ko tadu varetu ari musu klases audzibnatajs (vissliktakais matematikas skolotajs pasaule, kurs patiesiba macijies par aret vieniigais, ko vinjs jebkad ir uzbuvejis ir garaza) to varetu.

- Jus domajat, ka tas tur, kurs var uzbuvet tik garazu, varetu uzbuvet pilsetu, kura dzivo milions iedzivotaju?

- Nu... vai jus vzinat, cik daudz var sahulet viena garaza? :D:D (Protams, ka top teicu es... neviens cits par guleshanu garaza neiedomatos..)



Kimija: skolotajs, ka vienmer ir gatavais jokupeterius.. :D

Soreiz gandriz aizdedzinaja savu uzsvarci. D: Njema Spirta lampinju turot roku kabata.. gudri ar visu kabatu. :d

Katra zinja visiem ir ljoti jautri vinju stundas. :)



Biologija: atliek tev vienu stundinju pagulet un es vairs pat nezinu, kas ir musu tema. Patiesham, skolotaja ir nolemusi but nejauka, vinja nemaz neaizrada, bet lidz ko tu sac runat vinja vienkarshi uzsuta ara no telpas. Un pec otras izsutishanas reizes tev pienak uzaicinajums nakt uz skolu sestdiena. Daziem labiem jau otrais uzaisinajums atnaca. (giggle) ne man. ;)

Vesture: Vestures kabinets pateisiba ir vienigais, kur iespid sauliite ziemas vidu. Es sezu un gozejos sauliite, lai gfan taa ir blava un vairak atgadina galda lampas gaismu, nevis sauli. Jebkura gadiijuma saule ir tikai uz kadam 30 minutem, tadelj badu ka vien varu. :)
Mans vestures skolotajs man atgadina Zigi (manu defile skolotaju) tada bati uzbuve, tada pati gaida un nedaudz kustibaas ari kaut kas no vinja. Stundas vinjs stasta diezgan interasanti, lai gan man nesaprotami.

Sports: Peldeshana veiksmigi ir beigusies, un mes esam to pardzivojushi, pat nepaliekot nesekmigi. Skolotajs gan nav normalaks palicis, vel jo projam ironize audzinot savu "bernu darzu labako izlasi" Mes tagad spelejam vissvisadas speles. :)

Muzika: Par skolotaja gaumi jau nestridas, bet "pazistamas ziemassvetku dziesmas" no diktata bija tadas, ka pat shejienieshi tadas nezin.. Bet vispar esmu ar savu 3nieku apmierinata..


Tas ari viss. :!
(Man slinkums... :D:D)