trešdiena, 2011. gada 23. februāris

Dazas dienas saulite. :)

Braucot ar riteni pa enas malu tu apzinies, ka reizem smiekligie, vai laimigie sikumi, un atminjas ir nozimigakas neka lieli notikumi. Tadelj shodien esmu laimiga. :)
Diena sakas ar to, ka Pjers man apsedas blakus uz gridas gaiteni un meginaja iestastit, ka mani noteikti izsaukshot anglju valoda, un ka vinjs jau nevelot man sliktu, tikai gribot mani pabridinat. Tad atnaca Vivi, kurai slkjita, ka Pjers ir nejauks pret mani (lai gan man skiet, ka vinjs vnk negrib, lai vinjs ar mani vispar runa.. (giggle)) un mes sakam kopa smieties par skolotajiem.
Tad vel musu slavenais kajuskuvis kuram mugura bija tads pats dzemperitis, kads ir ari manam bralim, un man sagribejas sabuzinat vinja matus, bet tada zeleja pretigi iebraukt... :D:D:D
Anglju valoda mani nemaz neizsauca.. Ka rezultata Pjers man ir parada kruasanu, jo mes uz to saderejam.. :D:D

Lai gan es pedeja laika izskatos pec pilnigas cacas, kaut ka vislabak man patik, ka es izskatos parasta balta dzemperiti, un cauras zilas dzinsenes, ar zirgaste sasietiem matiem.. Tas ir ka atcereties mammu, un justies mierigai. :):)
Vispar si saule, un filma par Krieviju, kuru mes skatijamies religija, lika man sailgoties pec majam. :) Cik gan patriotiska esmu, kad pilnigi viss man asocejas ar LV! :):) Es jus milu! :*:*

ceturtdiena, 2011. gada 17. februāris

Muzikas paradize...

Sodien muzika tiku pie 5! Sausmigi priecajos. :) Patieis, Latvija tas ir 8, un tas jau nebija dziedasana, vai kaut kas tads. Ne tas bija teorijas parbaudijums. :)
Un es beidzot sapratu kaut ko par minoriem un dieziem un bemoliem un bekariem. :)
Lai gan te visas sis lietas sauc savadak un vispar ir savadaka nosu nosaukumu sistema... Sarezgiti, bet es patiesam censos. :)
Katra zinja skola ir jautri. Macamies, spelejamies, smejamies, un apceljam blondines..... Neko neteikshu, ka pati esmu viena no tam.. :):) Piemeram pirmdien man atnjema penali, un nedava atpakalj.... Man jau likas, ka Koledzas puishiem vismaz butu vairak smadzenes neka bernudarzniekiem.. :D Bet bija jautri, un es vismaz neaizmigu anglju valodas stunda.
Vispar noskaidrojam, ka Pjeram ir vajiba uz blondinem. Klases ballite, mes baigo skandalu abi uztaisijam, un vispar uz kadam divam stundam atradamies visa centra.. :) Un tagad visi apgalvo ka es speciali vinjam nokrasoju savus matus... Nu labi, tas gan bija tadelj, ka vinjs bija vienigais puisis, kurs pamanija ka vispar kas ir mainijies. Nu, vai vismaz vienigais, kurs ko teica... :)
Katra zinja pec klases ballites bija ljoti daudz smiekligi parpratumi....


Bet vispar man skiet, ka laiks skrien nepieklajigi atri. A, vispar japastasta, par sestdienu. ;)

Sestien, jau agri no rita dzinamies uz Italijas pusi. Pulkstens pus 10 bija vilciens, uz kura uzbraukshana sagada nopietnas problemas, ja mashina ir tik liela, tadelj nepiecieshans vairak laika. Mes visi pusaizmigushi sezamies masina, lai tur vel nedaudz paguletu un pec stundas izkaptu iepirkumu centra.
tur tiek nolemts, ka frizieris jaiet apmeklet no sakuma. Ienakot salona paveras mute verojot, cik perfekti atstradatas frizuras ir tur stradajoshajiem frizieriem. Mes pieejam pie kases, un Natalija italiski sak skaidrot, kas mums ir padoma. Ar matu grisanu Kristinei- nekadu problemu. Bet balinashanu man- skatas patiesi skibi. Bet tomer, ka vina vareja noprast, pec mana apnjemibas pilna skatiena, mans lemums bija negrozams. Kad mes ar Kristini tikam pasauktas uz matu mazgashanu frizierites jau caloja pilna kakla. Italietem ta nav maksla- runat ir genos. Patieis reizem gribas pajautat, vai mani nav kadi italju geni. Bet nu- matus kopt vinjas mak. Mana galva tiek izmazgata- izmaseta un visadi apkopta. Tad tiek ievietots balinatajs. Pec pusstundas sarodas kadas 5as frizierites kaut ko viena ar otru apsprietz, un vienlaicigi 10 rokas tiek uzliktas uz maniem matiem. Mani radas bazas, bet pazistot savus matus, es zinaju, kaviss bus labi. :) Patieiba reizem skita, ka kaut kas noies greizi, jo frizierites skatijas bazigi, bet pec 2 ar pus stundam balinatajs tika izmazgats, un es izskatijos pec plankumainas panteras. Patiesi jokaini. Bet nakamo stundu manus matus klaja krasa, un es jau saku nomierinatie,s ka nu jau viss bus labi, lai gan krasa koda, un gulet izlietne nav patikami. Pa to laiku vel Anja paspeja nolemt, ka vinjas mati ari jaapgriez. :)
Pec cetram ar pus stundam perfekta pelnuskites frizura ir gatava. Lokas izskatas nedabigi skaistas, un matu krasa ir perfekta. :) Precinjs ari izmaksaja 97 Euro, bet manuprat bija ta verts.
Pec picas paesanas mes ar Kristini, kad bijam jau veikalus izstaigajusas, izdicam, ka mums noperk vienadas somas, tikai dazadas krasas. :) Lielas maksligas adas somas, mana ir bruna-vinas peleka. :)
Pec vel vienas porcijas saldejuma, mes devamies majup. :) Patieis labi pavadita diena. :)


Valentindiena cilveki skalji apsprieda, no ka, kad mums piegadaja rozes. Man tika tris. Es nevaru parspet Vivianu, kura tika pie 8. Bet tomer esmu laimiga. :) Labi nejusties vientuljai. :) Visi gan bija pilnigi parliecinati, ka zin, no kanak rozes. Tik pat parliecinati, ka visas meitenes par to, ka Matias pats sev nosutijis rozes... (giggle)

Nesen, kad lokas bija izmazgatas ieskatijos spoguli un nosecinaju ka izskatos pec psihoterapeita. Nav isti skaidrs, pec kadiem kriterijiem.. bet laikam tadelj, ka vienkarsi izskatos mieriga, un pat nomierinosha.. :) Ka miega zalju tabletes... runajot par miegu.. Jaiet est un gultinja. ;)

trešdiena, 2011. gada 9. februāris

Mazas rita peles.

Sorit izkrita pirma stunda, ko es protams aizmirsu, tadel pamodos agrak.
Tagad esmu te. :)
Pirmo reizi pie PC jau ilgaka laika perioda..

Patiesi veletos, kaut es varetu rakstit biezak,bet ja nesanak- nesanak.

Vispar gribeju pastastit par to, ka te gatavojas velntindienai.
Valentindienaa ir ljoti svarigi labi izskatities- Man pazinjoja mana draudzene. Meneshiem ilgi tiek planots, ka apgerbties. (giggle) Jo tieshi nedelju pirms valentindienas visas klases iet cilveki, pie kuriem var pasutit rozes, kuras tad valentindiena nodos adresatam, kopa ar sirsninju, uz kuras tu^uzraksti sanjemeja vardu un klasi, un varbut kadu mazu novelejumu, vai paraksties (ja velies) Visi savaktie lidzeklji tiek nodoti labdaribai.
Ajj, ka klases sakas sacukstesanas, kikinashana un sarkshana, kad jasuta rozes.. Ka tik kads nepamana, kam es sutu....
Bet skaisti valentinadiena jaizskatas ne jau tadelj, ka sanjemam rozes! Bet gan tadelj, ka tie zeni, kuri ari sanjem rozes, jau ka virieshu majas nenesis lielu rozu pushkji, citadi vel kads padomas nepareizi par vinju orentaciju! Ne, vinji savas rozes uzdavinas meitenem, tam, kuras smukak izskatisies. :):)

Ta ka gaidam valentindienu. ;) Tad ari pastastishu vairak par rozem. ;)