svētdiena, 2011. gada 17. aprīlis

Mazak ka 100 dienas.

Šodien nosmējos, ka palikušas tieši 80 dienas. :)
Patiesībā pateicosties ķīmijas skolotājam man pat gribās atpakaļ uz Latviju. 30% No visas Šveces elektrības tiek ražotas atomelokto stacijās. Un ja katrs Šveices iedzīvotajs izslēgtu visas ierīces, kuras ir Stand-by režīmā (izrautu kontaktdakšas) viņi ietaupītu tieši 30% elektrības. Kas nozīmētu, to, ka AES varētu vienkārši izsklēgt!

Taja brīī es nopriecajos, ka dzīvoju Latvijā, kur nau nevienas AES un kur mēs varam lepoties ar saviem mežiem, pļavām un pat nepārāk-ātriem vilcieniem. Tomēr- Es lepojos! :)

Šodien noskaidroju to, ka neesmu ta apmaiņasskolniece, kura pieņēmusies svarā vissvairāk. Camilla ir pieņēmusies svarā par 20kg!!

Njam, man skolā aktīvi jātaisa mājaslapa par enerģijas tēmu, un pie viena jārksta blogs par to, kā es to daru. Es jau beigi apņēmos, ka to darīšu, jo man ļoti patīk rakstī blogus. :D:D Bet kā rezams pēc šī- īpaši daudz es nerakstu. Bet es apsolu laboties.

Pavasaris ir sāies ne tikai ar ziediem, bet arī ar savvaļas dzīvniekiem. Ik uz stūra kāds atrodas, nesen tieši man priekšā pār autobāni pārskrēja briedēns. Laikam vēl jauns, un neko nesaprot. Tai pašā laikā, varbut viņš to darīja, lai iekarotu kādas stirnas sirdi? Arī dzivniekiem pavasaris gavā. Vispār sekojot ta, ko par "pavasara hormoniem" saka speciālisti- tas ir un paliek teiciens. Labāk to izskaidros tas, ka pavasarī paiekot sltākam sievietes parāda vairāk savu ādu, un mums sievietēm nezināmu iemeslu dēļ tas ļoti iedarbojas uz vīriešiem. "Pavasarī vienkārši viss zied, arī meitenes" :Teica Līga Reitere. Piekritīsim? Protams. (sun)


Man savukart tikko sākās brīvlaiks, ar secinājumu, ka neesmu pārāk labi mācijusies krievu valodu. Satiku vilcienā vienu Latvieti, kura nerunāja latviski, un nevarēju ne vārdu krieviski pateikt. :) Labi, ka viņa mācēja angliski. :D Smieklīgi....
Un vispār-lieldienas. Vēl jo projām neesmu tikkusi skaidrībā kāds sakars zaķim ar olām un vispār ar kristus augšāmcelšanos, bet tomēr- Priecīgas jums visiem lieldienas! (es cenšos sevi noturēt neapēst to šokolādes zaķi, kurš rotā manu galvu... Jo kinder šokolāde.... (mmm) Fu Katrina, vari sevi taču savaldīt!) Gaidiet nākamos blogus! :*