ceturtdiena, 2011. gada 10. marts

Faschnacht.

Atklasanas gajiena, kuras piedalas visadi muzikanti un tematiski prieksnesumi, nebija vel sajuta, ka kaut kas specials tas butu. :) Sajuta naca pec tam, kad tu saproti, ka pec tadam lietam vienmer nak party!! Visi atrodas viena liela laukuma, kur ir uzstaditi bari un spele dzivo muziku, nu labi, nesaudzesim- visi ir pilnigi piedzerusies, kas nodrosina nebeidzamu jautribu.

Gajienu skatiojos ar gimeni, bet pec tam devos ar draudzenem un vel paris vinju draugiem uz riktigo pasakumu. Bija jautri, lai gan cenu delj mes neko nedzeram. Satikam savus klasesbiedrus, kuri bija piedzerusies ta, ka vissa liela snuffa bundza nokrita uz zemes un dargais pulveris izbira.. (slikti vinjiem... :D:D (devil)) Pec tam es pazaudeju savas draudzenes, bet toties atradu cilvekus no RockBand un dabuju pat ar vinjiem kopa pazdiedat.. Mes parsmejamies un visadi citadi labi pavadijam laiku. Lidz bridim, kad es atkal pazaudejos, un man palika garlaicigi. Tad es devos majas. Bet ta bija tikkai svetku atklasana.

3.Marta es devos uz 10 dienam padzivot pie savas draudzenes. Taja pasa vakara bija svetki vinjas ciema (un es ar ciemu nedomaju tadus, ka latvija, te ciemos dzivo daudz cilveku, bet tik un ta tie ir mazinji.) Devamies ari turp. Bija ari cilveki, kuri bija pargerbusies, es biju velnins. (varat iedomaties, ka uz maniem blondajiem matiem izskatas tumsi krasotas acis un sargani spidosi radzinji... :D) Devasmies kaut ko iedzert, un apsveicinaties ar visierm cilvekiem, jo ciema visi visus pazist. Protams, mani ne, bet lidz vakara baiegam, ari mani pazina. :D Nedaudz daudz sanaca dejot.. :) Galva ari mazliet dulla. Bet visaa visuma bija patiesam jautri. Mani jau sakuma bridinaja, ka lidz ko ciema ir "svaiga galja" visi sarosas.. (giggle) Man tikai pieversta ljoti pastiprinata uzmaniba, kas gan varetu teikt nenaca par labu manam EGO. (smieklinjs) Nedaudz padejojam, un kad beidzot visiem sagribejas est (nedaudz pacukstesu tas bija ap plus pieciem) devamies majup. Atstajot musu vienaudzus stridoties kura "schats" es esmu.. Nav ne mazakas nojausmas, kadelj. (giggle)
Nakamaja reize (nakama pirmdiena) mes bijam pateisi pargerbusas. Es biju visa sav godiba sagerbusies Sveices armijnieka terpa, un ar ieroci rokas. Musu tema bija Waffeninicativa. Kas nozime, ka ta bija iniciativa par to, ka jaaizliedz ierocus turet majas. Mana draudzene bija pasnavnieks ar caurumu galva, vinas draudzene bija berninjs, ar sasautu laciti. Vispar bija diezgan jautri, bet armijas terpa terptai meitenei nav isti liela piekrisana puisu vidu... :D:D:D
Ajj... Citiem vardiem bija jautri!
Milu jus visus! :*:*:* Vel mazlietinj, mazlietinj! ;)